Foto’s

Kinderopvang in Den Haag | De Flintstones Kinderdagverblijf, Leidschenveen en omstreken

Als trotse ouder wilt u natuurlijk de beste zorg, persoonlijke aandacht en pedagogische kwaliteit voor uw kind(eren)!
De Flintstones kinderopvang in Den Haag biedt uw kind een warme, liefdevolle en persoonlijke opvang. Zo goed als thuis!

De Flintstones kinderopvang heeft als doel dat alle kinderen zich prettig en veilig voelen, waardoor ze voluit spelend kunnen ontwikkelen en leren. Lees ons beleid en ontdek hoe wij hiervoor zorgen.

Dagopvang

Kinderen van 8 weken oud tot 4 jaar

Al spelenderwijs voorbereid naar school

07:00-18:30

Voorschoolse opvang

Voor kinderen die naar de basisschool gaan

 • Vanaf 07:00 tot begin schooltijd
 • Kinderen worden gebracht naar school

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen die naar de basisschool gaan

 • Ophalen van school tot 18:30

Vakantieopvang

Elke dag in de vakantie

 • Van 07:00-18:30

Locatie van De Flintstones Kinderopvang


De Flintstones kinderopvang/BSO Den Haag is te vinden aan de Moezel in het Forepark in Den Haag. Ideaal als u werkt of woont in Leidschenveen.
Ook voor ouders die werkzaam zijn in Den Haag en omstreken ligt De Flintstones kinderopvang gelegen. We zitten vlakbij het knooppunt Prins Clausplein. Vanuit de opvang kan u snel uw weg weer vervolgen naar uw werk.

Dagopvang in ons kinderdagverblijf in Den Haag

Voor de reguliere dagopvang kunt u bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 07:00-18:30. Uw kind wordt ingedeeld in één groep met leeftijdsgenoten. We hebben vier verschillende horizontale groepen en één verticale instroomgroep. Twee babygroepen (0-2jaar) , twee peutergroepen (2-4 jaar) en één verticale groep . We werken met vaste gezichten per groep en uw kind krijgt een eigen mentor. Voor u een fijn aanspreekpunt en waar u mee kan samenwerking in de opvoeding en ontwikkeling van uw kind. 

Voorschoolse en buitenschoolse opvang in Den Haag

Voor voorschoolse en buitenschoolse opvang zijn wij aangesloten bij de volgende scholen:

 • OBS Prinses Catharina- Amalia in Leidschenveen

 • Montessorischool Leidschenveen
  Voor meer informatie mail naar info@deflintstones-kinderopvang.nl of bel ons 070 3206929.

Waarom kiest u voor De Flintstones kinderopvang in Den Haag-Leidschenveen?

 • Kijken naar het kind
  Ieder kind is uniek en zo benaderen we ook ieder kind. We werken middels een kindvolgsysteem die de mentor van uw kind invult. U krijgt iedere dag een persoonlijke overdracht over hoe het gaat. We denken met u mee over de ontwikkeling en stimuleren de ontwikkeling al spelenderwijs en door middel van themagerichte activiteiten.
 • Persoonlijke aandacht voor uw kind
  Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich veilig en vertrouwd bij ons voelt en dat de kinderopvang een tweede thuis is!
  De leidsters geven u iedere dag een persoonlijke overdracht over hoe de dag verlopen is op de opvang en maken vaak met u een praatje.
  We werken met vaste gezichten op de groep, zodat de leidsters uw kind goed kennen en ook zien wanneer het er iets is of extra aandacht nodig heeft. 
 • Themagericht werken
  Wij werken bij De Flintstones kinderopvang themagericht en bieden iedere dag uitdagende activiteiten aan.
  Hierbij stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling en leren we hen sociale vaardigheden aan.
 • Pedagogische kwaliteit
  We vinden het belangrijk dat de leidsters ons visitekaartje zijn. Zij moeten echt passie hebben voor het werken met kinderen.
  Daarnaast vinden we het belangrijk dat de leidsters weten hoe ze moet handelen en waar ze naar moeten kijken in de ontwikkeling van uw kind. Hierdoor investeren we in pedagogische trainingen, EHBO en BHV. De leidsters hebben minimaal een niveau 3 opleiding.
  Daarnaast hebben wij op de maandag, dinsdag en donderdag een pedagogisch coach in dienst.
  Zij coacht en adviseert de leidsters. U als ouder kan haar ook altijd om advies vragen bij vragen of problemen in de opvoeding.
 • Kleinschalig en korte lijnen
  Wij hebben één vestiging, hierdoor kan het management u gauw van dienst zijn.
  Het management streeft ernaar om zo snel mogelijk uw mail of telefoon te beantwoorden.
 • Gekwalificeerde opvang
  Bij onze kinderopvang kunt u rekenen op gekwalificeerde opvang. De Flintstones kinderopvang hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van uw kind en de pedagogische kwaliteit. We hebben dan ook een duidelijk veiligheid en gezondheidsplan, pedagogisch beleid en andere protocollen waar de leidsters zich aan houden. De leidsters zijn verplicht dit te lezen en dit wordt ook vaker herhaald. 

Op zoek naar een crèche in Den Haag?

Bij De Flintstones Kinderopvang bent u meer dan welkom. Bij ons krijgen uw kinderen de tijd en ruimte om te spelen en te vermaken en worden uw kinderen ondersteund zich te blijven ontwikkelen door pedagogisch getrainde leidsters. En dat met een lach op het gezicht! 

 

Hoe werken wij in onze crèche in Den Haag? 

Onze crèche in Den Haag werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind met leeftijdsgenootjes in een groep verblijven. Er zijn vijf dagopvanggroepen: 

 • Gazoo: Kinderen van 8 weken tot 2 jaar 
 • Hoppy: Kinderen van 8 weken tot 2 jaar 
 • Dino: Kinderen van 8 weken tot 4 jaar 
 • Barney: Kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar 
 • Bam Bam: Kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar 

De kinderen doorlopen maximaal twee groepen. Zij starten in de babygroep en vanaf twee jaar stromen de kinderen door naar de peutergroep. Wij werken met vaste leidsters op de groepen en ieder kind krijgt een eigen mentor. De mentor is een vast gezicht van de groep die uw kind observeert en de voortgang in de gaten houdt.  Zij is tevens voor u het aanspreekpunt op de groep.  Wij zijn een kleinschalige crèche en hierdoor is de overgang naar een nieuwe groep niet groot voor uw kind.

Met uw mentor heeft u de mogelijkheid om ieder jaar een gesprek te voeren over de ontwikkeling van uw kind. Per jaar vult de mentor ook een observatielijst in over uw kind. Zo houden we zicht op de ontwikkeling met u samen. Tijdens de persoonlijke overdrachten kan u ook altijd vragen om advies over de opvoeding en ontwikkeling. Mocht u nog meer begeleiding willen dan kan u ook onze pedagogisch coach vragen voor opvoedadvies. We vinden het bij De Flintstones kinderopvang essentieel om met u samen te werken en te kijken naar uw kind.

 

Bent u geïnteresseerd in De Flintstones kinderopvang in Den Haag-Leidschenveen?

U bent van harte welkom om langs te komen bij ons kinderopvang in Den Haag.
Hier kunt u een rondleiding krijgen en het gevoel van onze huiselijke en warme sfeer in onze crèche ervaren.  

Mail of bel voor vragen naar: info@deflintstones-kinderopvang.nl I 070 3206929 

Project: Luierrecycling Nederland

Dit jaar doen wij weer mee aan het project: luierrecycling Nederland. Alleen al in Nederland gooien we jaarlijks een miljard babyluiers weg. Men schat dat daar nog eenzelfde hoeveelheid bij komt door gebruik door ouderen en in zorginstellingen. Dit is een enorme afvalberg. Een berg die mogelijkheden biedt voor recycling: het plastic van de luiers kan worden gebruikt in nieuwe producten en het organische materiaal kan worden vergist om zo energie te winnen. Een inzameling bij kinderdagverblijven en zorginstellingen werkt hiervoor het beste. Wil je meer weten over het project? Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Rondleiding bij de leukste crèche van Den Haag

Een juiste crèche kiezen is erg belangrijk voor het plezier en de ontwikkeling van uw kind(eren). U wilt dan ook dat uw kind bij de leukste crèche van Den Haag terecht komt. Wij begrijpen dit en wij vinden het ook belangrijk dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Daarbij heeft u vast ook veel vragen. Om deze redenen nodigen wij u dan ook graag uit om gezellig kennis te maken. Tijdens deze kennismaking zullen wij u en uw kind een rondleiding geven om zo een juist beeld van onze crèche in Den Haag te krijgen. Vraag nu vrijblijvend uw rondleiding aan!