Voorschoolse opvang (VSO)

Voorschoolse opvang (VSO) in Den Haag | De Flintstones 

Op zoek naar een voorschoolse opvang in Den Haag? Dan bent u bij De Flintstones Kinderopvang aan het juiste adres. Wij zorgen voor een leuke en veilige voorschoolse opvang, in Den Haag, voor uw kinderen. Wij willen dat de kinderen zich prettig en veilig voelen bij de Flintstones kinderopvang zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen en leren. Onze voorschoolse opvang in Den Haag is ideaal voor bijvoorbeeld ouders die vroeg naar hun werk moeten. U kunt uw kind voordat de school begint naar ons toebrengen. Bij ons kan uw kind vervolgens nog even lekker spelen. Wij zorgen dat uw kind op tijd en veilig op school komt. 

Rustig wakker worden bij de voorschoolse opvang de Flintstones

Uw kind kan tijdens de voorschoolse opvang rustig wakker worden en zo de dag prettig en ontspannen beginnen voor school. Dit gebeurt in een speelse en veilige omgeving om uw kind op zijn gemak te stellen. De kinderen mogen kiezen of ze een boekje willen lezen, tekenen, spelen of een praatje maken met de juf. Ook kunt u op deze manier uw ochtend rustig beginnen en hoeft u zich niet druk te maken over het opvangen van uw kind en kunt u volledig vertrouwen op de medewerkers van De Flintstones. Onze pedagogische medewerkers weten precies wat uw kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Door persoonlijk naar uw kind te kijken, weten we ook hoe we uw kind kunnen helpen in zijn eigen ontwikkelingsproces.  

Hoe laat begint onze voorschoolse opvang (VSO) op Flintstones in Den Haag?

Uw kind kan bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een voorschoolse opvang. Vanaf 07:00 is uw kind van harte welkom. Daarna brengen wij uw kind veilig en wel met een Flintstones bus/auto naar school. Voor kinderen zijn deze vervoersmiddelen natuurlijk erg leuk en gezellig. Ook kunt uw kind nog voor school met zijn vriendjes spelen. Zo begint de dag voor uw kind nog fijner en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw werktijden. 

Vanaf welke leeftijd is voorschoolse opvang?

De voorschoolse opvang van de Flintstones in Den Haag is voor kinderen vanaf 4 t/m 13 jaar. We werken op de voorschoolse opvang (VSO) met een verticale groep:

Wilma: 4 tot 13 jaar

Wat kost voorschoolse opvang (VSO) bij De Flintstones? | Den Haag

De tarieven van De Flintstones kinderopvang worden per uur berekend. Alle uurtarieven zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd en luiers. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst . Daarom kunt u aangeven dat uw kind op de voorschoolse opvang zit, waardoor uw kosten voor de opvang worden verminderd. 

Voor een offerte kunt u ons benaderen via de mail 

Ons team 

Ons team bestaat uit 20 enthousiaste, betrokken en diverse dames en zijn allemaal pedagogisch opgeleid (minimaal niveau 3). Wij willen ervoor zorgen dat het kind zich thuis voelt en het als een warme, gezellige, verrijkende omgeving beleefd. Kortom; wij kijken naar het kind en hoe het de wereld om zich heen ervaart. Anderzijds wordt er aandacht besteed aan het samen leven en samen spelen in groepsverband.  De leidsters begeleiden, stimuleren en observeren de kinderen in hun eigen ontwikkeling. Wilt u meer weten over ons team, klik dan hier.

Voorschoolse opvang bij De Flintstones in Den Haag

Wij bij De Flintstones kinderopvang vinden het belangrijk dat uw kind plezier heeft wanneer u aan het werk bent of andere belangrijke dingen moet doet. We proberen uw kind op een positieve manier te stimuleren in hun ontwikkeling en zien dat ook als één van onze prioriteiten. Doordat uw kind in de ochtend een vast ritme heeft, ontstaat er meer structuur en rust voor uw kind. De kinderopvang van De Flintstones biedt een speelse en veilige omgeving om uw kind optimaal te laten ontwikkelen. Bij De Flintstones worden er verschillende activiteiten gehouden die de cognitieve, lichamelijker en creatieve ontwikkeling stimuleren. Uw kind kan echter ook zelf bepalen wat hij/zij wil doen. Een boekje lezen of lekker buiten spelen, het kan allemaal bij De Flintstones! Ook hanteren wij de pedagogische visie ‘Volgend werken’, waar de ontwikkeling van uw kind voorop staat. Wilt u hierover meer informatie of heeft u verder nog vragen over de voorschoolse opvang (VSO) van de Flintstones in Den Haag? Neem gerust contact met ons op. Vraag ook een gratis rondleiding aan om de omgeving van onze kinderopvang te bekijken en kennis te maken met onze medewerkers. U kunt uw kind hier aanmelden en hopelijk zien wij u en uw kind samen snel bij de Flintstones kinderopvang.