Kinderopvang Leidschenveen

Kinderopvang in Leidschenveen |
De Flintstones

Voor de ideale opvang moet u De Flintstones kinderopvang in Leidschenveen zijn.

De kindgerichte opvang in Den Haag, Leidschenveen, Nootdorp, Pijnacker en omstreken

Wij zorgen voor de beste zorg en ontwikkeling van uw kind. Wij proberen ervoor te zorgen dat uw kind zich zo snel mogelijk thuis voelt, zodat wij de zorg en ontwikkeling, die uw zoon of dochter nodig heeft, kunnen bieden.

Contact

Adres

De Flintstones Kinderopvang Moezel 14 2491 CT Den Haag

Dagopvang

Bent u op zoek naar een opvangcentrum voor uw kind, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn uniek, omdat we kindgericht, huiselijk en persoonlijk zijn.
Daarnaast hebben wij ruime openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 07:00-18:30
Voor meer informatie kan u bellen of mailen of u kan hier een afspraak te maken voor een rondleiding.

Bij de dagopvang wordt ervoor gezorgd dat uw kind wordt opgevangen in leeftijds-gerichte groepen. Op deze manier is er geen generatiekloof en is dit het leukste en beste voor uw kind. ​Hierdoor kunnen de leidsters gericht op de fase waarin uw kind zich bevind activiteiten aanbieden om de ontwikkeling te stimuleren.

We werken elke dag met themagerichte activiteiten. Deze activiteiten variëren erg. Van knutselen tot cakejes bakken, tot een bewegingsactiviteit.
Wij willen met ‘volgend werken’ ervoor zorgen dat kinderen zelf keuzes kunnen maken. De kinderen mogen zelf bepalen of ze met de activiteiten meedoen. Dit wordt natuurlijk wel gestimuleerd. ​Daarnaast vinden we buiten spelen erg belangrijk voor de kinderen, bij goed genoeg weer (geen storm of regen) gaan de kinderen in principe iedere dag naar buiten.

Voorschoolse opvang

Uw kind kan bij onze voorschoolse opvang terecht wanneer hij/zij naar één van deze scholen gaat :

  • PCA Leidschenveen,
  • Montessori Leidschenveen

Wij vangen kinderen van 4 tot 13 jaar  op in onze voorschoolse opvang.

U kan uw kind ’s ochtends vanaf 07:00 brengen en wij brengen uw kind naar school met ons eigen vervoer. De kinderen vinden deze vervoersmiddelen erg leuk!

Buitenschoolse opvang

Uw kind kan bij ons buitenschoolse opvang terecht wanneer hij/zij naar één van deze scholen gaat:

  • PCA Leidschenveen,
  • Montessori Leidschenveen,

Wij vangen kinderen van 4 tot 13 jaar oud op vanaf het moment dat de school uit is tot 18:30.
Wij willen uw kind het gevoel geven van thuis, maar dan met meer vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.

De kinderen ontwikkelen zich en hebben het naar hun zin door te spelen in een van de gezellige groepsruimtes. Zij kunnen ook knutselen in het atelier, koken onder begeleiding of buiten spelen in onze ontwikkelingstuin. Een eindje verderop in de straat hebben wij ook een voetbalkooi, waar de kinderen onder begeleiding allemaal balspellen kunnen doen. De kinderen kunnen ook hun huiswerk doen op de 8+ groep. Er zijn ook computers ter beschikking om een PowerPoint presentatie te maken of een werkstuk te maken met Word. 

Op De Flintstones kinderopvang hebben wij drie BSO groepen van 4-13 jaar. Wanneer de kinderen uit school komen hebben wij eerst een fruitmoment en daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat zij gaan doen. Dit kan een themagerichte activiteit zijn, lekker buiten/binnen spelen of huiswerk. Zo goed als thuis!

Op de buitenschoolse opvang stimuleren wij de kinderen om mee te doen met de themagerichte activiteiten, omdat dit goed is voor hun ontwikkeling en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn de activiteiten ook leeftijdsgericht en zeer gezellig. Wij verplichten de activiteiten echter niet. Wij vinden het belangrijk dat een uw kind ook kan kiezen om huiswerk te maken, een boekje in alle rust te kunnen lezen of lekker te gaan spelen in één van onze speelruimtes. Wij streven ernaar het gevoel van thuis zoveel mogelijk hier ook te laten ervaren!

Behalve op feestdagen zijn wij alle dagen van het jaar geopend dus ook in de schoolvakanties. Hierdoor kan uw kind ook in de vakanties bij ons terecht. Wij maken dan ook altijd een vakantieplanning die u van tevoren via de mail krijgt toegestuurd. Wij zorgen altijd voor leuke workshops, creatieve activiteiten en gaan vaak meerdere dagen in de vakantie op uitje! Deze uitjes en activiteiten worden verzorgd vanuit ons en hoeft u niets voor bij te betalen. Wanneer u alleen incidentele vakantieopvang nodig heeft kan dit ook bij De Flintstones kinderopvang. Mail voor meer informatie hierover naar de: info@deflintstones-kinderopvang.nl