070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney 070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo 070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

 

Beoordeling door klanten:
9.1 / 108 reviews

 

Dagopvang​/Flexibele opvang

Wij denken graag met u mee over uw gewenste opvangvorm

De Flintstones werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind met leeftijdsgenoten op een groep verblijft. 
We hebben momenteel vier dagopvanggroepen:

De kinderen doorlopen maximaal twee groepen, waarbij ze starten in de babygroep en vanaf anderhalf jaar doorstromen naar de peutergroep.
Mocht de ontwikkeling, uw gevoel, de beleving van het kind rondom 1,5 nog niet geschikt zijn voor de peutergroep, dan is het mogelijk om uw kind tot 2 jaar op de babygroep te houden. Sowieso wensen we voor de overgang dat uw kind van 1,5 jaar 1x slaapt en kan lopen.

Wij werken met vaste medewerkers op alle dagopvanggroepen en vanwege onze huiselijke identiteit is de overgang naar een nieuwe groep vaak niet groot voor uw kind. Vooraf aan de overgang heeft uw kind wenmomenten, om daadwerkelijk te wennen aan de nieuwe groep, leidsters en kindjes. 

Inschrijven voor de dagopvang

De meeste kinderen vallen onder de reguliere dagopvang. We hebben veel kinderen die meerdere dagen per week komen.
Inschrijven voor de dagopvang kan door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij adviseren altijd om eerst langs te komen voor een rondleiding voordat u zich inschrijft. U kan dan de sfeer ervaren, de groepen bekijken, de leidsters ontmoeten en al uw vragen stellen.
Kinderopvang onregelmatig rooster

Flexibele opvangvorm

Werkt u volgens een onregelmatig rooster die geen week hetzelfde is, dan wordt het in de reguliere opvang lastig om uw kind geplaatst te krijgen. De Flintstones kinderopvang kan een oplossing bieden in de vorm van flexibele opvang.
Of uw kind kan komen hangt af van de groepsgrootte die dag en de bezetting. Wij werken volgens de normen van de BKR (beroepskracht-kindratio) die zo gesteld zijn in de Wet Kinderopvang (IKK jan.2018).

Wat te doen?
U vult eenmalig het inschrijfformulier in of stuurt een email, zodat wij al uw gegevens in ons bestand hebben staan. U vertelt ons waar u (ongeveer) aan denkt wat betreft opvangdagen. Ook als dit wisselend en nog onbekend, is dat geen probleem. De criteria is wel dat u minimaal één hele dag per week afneemt en minimaal 5,5u per dag. (07.00-12.30uur of 12.30u-18.00uur). Wij kijken naar de mogelijkheden, nemen met u contact op en adviseren welke opvangvorm er past voor u en ons.

Minimaal twee weken van tevoren geeft u uw rooster door via de mail en wij bekijken deze aanvraag. Wanneer het kan, accorderen wij dit.
Eventueel in de week zelf kan er nog aangepast worden wanneer de groepsgrootte en groepsleeftijd dit toelaat. Voor incidentele opvang en het opvangen binnen 7 dagen na aanvraag, valt u onder het superflextarief.

Direct inschrijven

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

9,1
klanten vertellen
8 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen
De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones