070 – 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de buitenschoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

Moezel 14
2491 CT Den Haag

info@deflintstones-kinderopvang.nl

Peutergroep 
Bam Bam & Barney 070 - 301 24 32
Babygroep 
Dino  & Hoppy 070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang

070 - 301 24 36

Kantoor 070 - 320 69 29

Dagopvang/Flexibele opvang

Dagopvang/Flexibele opvang De FlintstonesDagopvang/Flexibele opvang De Flintstones

Wij denken graag met u mee over uw gewenste opvangvorm!

De Flintstones werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind met leeftijdsgenootjes in een groep verblijven. Er zijn momenteel vier dagopvanggroepen:

De kinderen doorlopen maximaal twee groepen, waarbij ze starten in de babygroep en vanaf hun anderhalf jaar doorstromen naar de peutergroep. Wij werken met vaste leidsters op de groepen en doordat we een kleinschalige kinderopvang zijn is de overgang naar een nieuwe groep niet groot voor uw kind.

Kinderopvang onregelmatig rooster

Onregelmatig rooster? Geen probleem!

Werkt u volgens een onregelmatig rooster die geen week hetzelfde is, dan wordt het in de reguliere opvang lastig om uw kind geplaatst te krijgen. De Flintstones kinderopvang biedt u de oplossing in de vorm van flexibele opvang!

U vult eenmalig het inschrijfformulier in, zodat wij al uw gegevens in ons bestand hebben staan. U vertelt ons waar u ongeveer aan denkt wat betreft opvangdagen. Ook als dit zo wisselend en nog onbekend is, is dat geen probleem. De criteria is wel dat u minimaal één hele dag per week afneemt.

U kan per week kiezen welke dagdelen u bij ons afneemt. Minimaal twee weken van tevoren geeft u uw rooster door via de mail en wij plannen uw kind in op de groep. Eventueel in de week zelf kan er nog aangepast worden, wij denken graag met u mee!

Inschrijven voor de dagopvang

Inschrijven voor de dagopvang kan door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij adviseren altijd eerst een rondleiding te nemen. U kan dan de sfeer ervaren en al uw vragen stellen. 

 

Direct inschrijven

 

 

 

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar de Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

Inloggen

 

Sitemap

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones