Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang | De Flintstones kinderopvang in Den Haag

De scholen waarbij de Buitenschoolse opvang in Den Haag van De Flintstones kinderopvang bij aangesloten is:

  • OBS Prinses Catharina- Amalia in Leidschenveen
  • Montessorischool Leidschenveen

Voorschoolse opvang in Den Haag?

Uw kind kan bij onze voorschoolse opvang terecht vanaf 07:00.  Wij brengen uw kind naar school met ons eigen vervoer: onze Flintstones bussen of auto. De kinderen vinden deze vervoersmiddelen erg leuk! 

Buitenschoolse opvang in Den Haag?

Uw kind kan bij ons buitenschoolse opvang in Den Haag terecht vanaf het moment dat de school uit is. Wij vangen kinderen van 4 tot 13 jaar oud op. Wij willen uw kind het gevoel geven van thuis, maar dan met meer vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. De kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs bij de onze BSO in Den Haag en hebben het naar hun zin door lekker te knutselen in het atelier, te koken in de open keuken of te spelen in een van de gezellige groepsruimtes of onze ontwikkelingstuin.

Een eindje verderop in de straat hebben wij ook een voetbalkooi, waar de kinderen onder begeleiding allemaal balspellen kunnen doen. Ook kunnen de kinderen hun huiswerk maken in de 8+ groep.  ​Hier staan ook computers waarop zij een werkstuk of Powerpoint presentatie kunnen maken. 

De Buitenschoolse opvang biedt dus vele opties voor uw kind, zo is er altijd wat te doen.

Middagritme buitenschoolse opvang (BSO) | De Flintstones Kinderopvang Den Haag

Op De Flintstones kinderopvang hebben wij drie buitenschoolse opvang groepen. Twee 4+ groepen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar oud en één 8+ groep voor kinderen van 8 tot 13 jaar oud. Wanneer de kinderen uit school komen hebben wij eerst een fruitmoment en daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat zij gaan doen. Dit kan een themagerichte activiteit zijn, lekker buiten/binnen spelen of huiswerk.  Zo goed als thuis!

Interesse in onze buitenschoolse opvang (BSO) en/of voorschoolse opvang (VSO)?

Op zoek naar een buitenschoolse opvang in Den Haag? Vraag dan direct een gratis rondleiding aan of meld u nu direct aan via het inschrijfformulier. Tijdens deze rondleiding kunnen we kennis met elkaar maken en kunt u een indruk krijgen van onze buitenschoolse opvang in Den Haag. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Op de buitenschoolse opvang stimuleren wij de kinderen om mee te doen met de themagerichte activiteiten, omdat dit goed is voor hun ontwikkeling en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn de activiteiten ook leeftijdsgericht en zeer gezellig. Wij verplichten de activiteiten echter niet. Uw kind mag vooral bijkomen na een schooldag waarin al veel van hem of haar verwacht wordt. Wij vinden het belangrijk dat uw kind ook kan kiezen om huiswerk te maken, een boekje in alle rust te kunnen lezen of lekker te gaan spelen in één van onze speelruimtes. Wij streven ernaar het gevoel van thuis zoveel mogelijk hier ook te laten ervaren!

 

Op de feestdagen na zijn wij alle dagen van het jaar geopend dus ook  in de schoolvakanties. Hierdoor kan uw kind ook in de vakanties bij ons terecht. Wij maken dan ook altijd een vakantieplanning die u ruim van tevoren via de mail krijgt toegestuurd. Wij zorgen altijd voor leuke workshops, creatieve activiteiten en gaan vaak meerdere dagen in de vakantie op uitje met de hele Flintstones BSO Den Haag! Deze uitjes en activiteiten worden verzorgd vanuit ons en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wanneer u alleen incidentele vakantieopvang nodig heeft kan dit ook bij De Flintstones kinderopvang. Mail voor meer informatie naar de: info@deflintstones-kinderopvang.nl.

 

De ruimtes van onze BSO in Den Haag zijn speciaal ingericht voor onderzoekende kinderen. Dit wil zeggen dat alles veilig is ontworpen en ingericht. Kinderen zijn constant bezig met nieuwe dingen ontdekken en het is belangrijk dat wij ze hier een veilige ruimte voor bieden. Het interieur is daarnaast sfeervol, licht en familiair. Met gekleurde accenten biedt het een vrolijk karakter. 

Om het uw kind zoveel mogelijk op zijn of haar gemak te stellen proberen we de verschillen tussen thuis en de BSO in Den Haag zo klein mogelijk te maken. Dit realiseren we door het drink- en slaapritme zoveel mogelijk te laten aansluiten op het thuisritme. Al onze medewerkers zijn pedagogisch opgeleid en zetten zich in voor een warme, veilige en verrijkende omgeving voor uw kind. Lees hier ons volledige pedagogisch beleid.