070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

BSO Den Haag | Buitenschoolse opvang 

Op zoek naar een buitenschoolse opvang (BSO)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Bij de BSO Den Haag staan de kinderen centraal. Wij zorgen voor een veilige en liefdevolle omgeving voor uw kind(eren). Veiligheid en gezondheid is voor de Flintstones Kinderopvang erg belangrijk en wij besteden hier ook veel aandacht aan.

Bent u op zoek naar een BSO in Den Haag? 

Kinderen van de volgende scholen kunnen bij De Flintstones kinderopvang terecht:

Wij vangen kinderen van 4 tot en met 13 jaar op. Wij willen ervoor zorgen dat uw kind zich thuis voelt.  
De groepen op de BSO zijn:

                                       BSO in den Haag BSO de flintstones Buitenschoolse opvang

Activiteiten van de Flintstones

Uw kinderen zullen bij ons veel leuke activiteiten doen. De kinderen kunnen zich goed door middel van ons activiteitenplan aan de hand van themagerichte activiteiten ontwikkelen, maar we vinden het ook belangrijk dat zij plezier hebben om naar de BSO te gaan. Uw kind heeft er namelijk al een lange dag opzitten en dan is het vooral belangrijk dat uw kind iets doet wat aansluit bij zijn/haar interesse. Bij de Flinstones zijn er hiervoor gezellige groepsruimtes, een knutselatelier, een ontwikkelingstuin om buiten in te spelen en een open keuken waar ze heerlijk bij kunnen koken (natuurlijk onder begeleiding). Ook is er een mogelijkheid voor de kinderen om hun huiswerk te doen, zowel aan tafel als op een computer. ​Ook hebben we een huiswerkruimte waarop de kinderen hun werkstuk of powerpointpresentatie kunnen maken.

Bij de Flinstones Kinderopvang is er ook in de straat een voetbalkooi, waar kinderen (onder begeleiding) allerlei balspellen kunnen doen en bootcamp kunnen krijgen.

Vakantieplanning de BSO

​Voor de vakantieplanning maken wij een aparte activiteitenplanning die van tevoren naar u per mail wordt opgestuurd. Hierbij zijn er ook uitjes die worden georganiseerd en zijn kosteloos. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij dit natuurlijk graag.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en diverse dames en zijn allemaal pedagogisch opgeleid (minimaal niveau 3). Het team bestaat op dit moment uit ongeveer 15 medewerkers. Wij willen een warme, gezellige, verrijkende omgeving bieden waarin het kind zich thuis kan voelen.

De doelstelling van Flintstone Kinderopvang is dat alle kinderen zich prettig en veilig voelen en daardoor zich optimaal durven te ontwikkelen en leren. Verder vinden wij het belangrijk om een goede band met de ouders van de kinderen te hebben. U bent natuurlijk degene die uw kind het beste kent en daarom ook de belangrijkste partner voor ons.

Inschrijven

U kan uw kind vandaag nog inschrijven bij De Flintstones kinderopvang voor de buitenschoolse opvang.  Meer interesse voor voorschoolse opvang klik dan hier, of voor de vakantieopvang klik dan hier.  ​Wij raden u aan voor het inschrijven altijd eerst een rondleiding in te plannen met kantoor, zodat u en uw kind de sfeer kunnen proeven van de opvang. 

Direct inschrijven

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones