070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Buitenschoolse opvang | De Flintstones kinderopvang in Den Haag

De scholen waarbij de Buitenschoolse opvang van De Flintstones kinderopvang in Den Haag bij aangesloten is:

         website buiten spelen    website babygroep                         

Voorschoolse opvang in Den Haag?

Uw kind kan bij onze voorschoolse opvang terecht vanaf 07:00.  Wij brengen uw kind naar school met ons eigen vervoer: onze Flintstones bussen of auto. De kinderen vinden deze vervoersmiddelen erg leuk! 

Buitenschoolse opvang in Den Haag?

Uw kind kan bij ons buitenschoolse opvang terecht vanaf het moment dat de school uit is. Wij vangen kinderen van 4 tot 13 jaar oud op. Wij willen uw kind het gevoel geven van thuis, maar dan met meer vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.  De kinderen ontwikkelen zich bij de buitenschoolse opvang en hebben het naar hun zin door te spelen in een van de gezellige groepsruimtes, knutselen in het atelier, koken in de open keuken of spelen buiten in onze ontwikkelingstuin.

Een eindje verderop in de straat hebben wij ook een voetbalkooi, waar de kinderen onder begeleiding allemaal balspellen kunnen doen. Ook kunnen de kinderen hun huiswerk maken in de 8+ groep.  ​Hier staan ook computers waarop zij een werkstuk of Powerpoint presentatie kunnen maken. 
De Buitenschoolse opvang biedt dus vele opties voor uw kind, zo is er altijd wat te doen.

                                     Kinderopvang de FlintstonesKinderopvang de FlintstonesKinderopvang de Flintstones

Middagritme buitenschoolse opvang (BSO) | De Flintstones Kinderopvang Den Haag

Op De Flintstones kinderopvang hebben wij drie buitenschoolse opvang groepen. Twee 4+ groepen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar oud en één 8+ groep voor kinderen van 8 tot 13 jaar oud. Wanneer de kinderen uit school komen hebben wij eerst een fruitmoment en daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat zij gaan doen. Dit kan een themagerichte activiteit zijn, lekker buiten/binnen spelen of huiswerk.  Zo goed als thuis!

Themagericht werken

Op de buitenschoolse opvang stimuleren wij de kinderen om mee te doen met de themagerichte activiteiten, omdat dit goed is voor hun ontwikkeling en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn de activiteiten ook leeftijdsgericht en zeer gezellig. Wij verplichten de activiteiten echter niet. Uw kind mag vooral bijkomen na een schooldag waarin al veel van hem of haar verwacht wordt. Wij vinden het belangrijk dat uw kind ook kan kiezen om huiswerk te maken, een boekje in alle rust te kunnen lezen of lekker te gaan spelen in één van onze speelruimtes. Wij streven ernaar het gevoel van thuis zoveel mogelijk hier ook te laten ervaren!

Vakantieplanning

Behalve op feestdagen zijn wij alle dagen van het jaar geopend dus ook  in de schoolvakanties. Hierdoor kan uw kind ook in de vakanties bij ons terecht. Wij maken dan ook altijd een vakantieplanning die u van tevoren via de mail krijgt toegestuurd. Wij zorgen altijd voor leuke workshops, creatieve activiteiten en gaan vaak meerdere dagen in de vakantie op uitje! Deze uitjes en activiteiten worden verzorgd vanuit ons en hoeft u niets voor bij te betalen. Wanneer u alleen incidentele vakantieopvang nodig heeft kan dit ook bij De Flintstones kinderopvang. Mail voor meer informatie naar de: info@deflintstones-kinderopvang.nl.

Speelruimtes Buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag

De ruimtes van onze BSO zijn speciaal ingericht voor onderzoekende kinderen. Vanzelfsprekend is alles veilig ontworpen. Het interieur is daarnaast sfeervol, licht en familiair. Met gekleurde accenten biedt het een vrolijk karakter.

Interesse in onze buitenschoolse opvang (BSO)en/of voorschoolse opvang (VSO)? 

Op zoek naar een buitenschoolse opvang in Den Haag? Vraag dan direct een gratis rondleiding aan of meld u nu direct aan via het inschrijfformulier. Tijdens deze rondleiding kunnen we kennis met elkaar maken en kunt u een indruk krijgen van onze buitenschoolse opvang in Den Haag. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Buitenschoolse opvang Den Haag