070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

 

Voorschoolse opvang (VSO) in Den Haag | De Flintstones

Op zoek naar een voorschoolse opvang in Den Haag? Dan bent u bij Flinstones Kinderopvang aan het juiste adres. Wij zorgen voor een leuke en veilige voorschoolse opvang, in Den Haag, voor uw kinderen. Wij willen dat de kinderen zich prettig en veilig voelen bij de Flintstones kinderopvang zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen en leren.

Onze voorschoolse opvang in Den Haag is optimaal voor bijvoorbeeld ouders die vroeg naar hun werk moeten. U kunt uw kind voordat de school begint naar ons toebrengen. Bij ons kan uw kind vervolgens nog even lekker spelen. Wij zorgen dat uw kind op tijd en veilig op school komt.

Hoe laat begint onze voorschoolse opvang (VSO) in Den Haag?

Uw kind kan bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een voorschoolse opvang. Vanaf 07:00 is uw kind van harte welkom. Daarna brengen wij uw kind met een Flintstones bus/auto naar school. Voor kinderen zijn deze vervoersmiddelen natuurlijk heel leuk en gezellig. 

Vanaf welke leeftijd is voorschoolse opvang?

De voorschoolse opvang van de Flintstones in Den Haag is voor kinderen vanaf 4 t/m 13 jaar. We werken op de voorschoolse opvang (VSO) met horizontale groepen:

Wat kost voorschoolse opvang (VSO) bij De Flintstones? | Den Haag

De tarieven van De Flintstones kinderopvang worden per uur berekend. Alle uurtarieven zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd en luiers. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst .

Zie hieronder de prijslijst van onze opvangvormen voor 2020:

Rustig wakker worden bij de voorschoolse opvang

Uw kind kan tijdens de voorschoolse opvang rustig wakker worden en de dag zo prettig beginnen voor school. De kinderen mogen kiezen of ze een boekje willen lezen, tekenen, spelen of een praatje maken met de juf. 

                                    Kinderopvang De Flintstones  VSO De Flintstones VSO in Den Haag

Ons team

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste, betrokken en diverse dames en zijn allemaal pedagogisch opgeleid (minimaal niveau 3). Wij willen ervoor zorgen dat het kind zich thuis voelt en het als een warme, gezellige, verrijkende omgeving beleefd. Kortom; wij kijken naar het kind en hoe het de wereld om zich heen ervaart. Anderzijds wordt er aandacht besteed aan het samen leven en samen spelen in groepsverband.  De leidsters begeleiden, stimuleren en observeren de kinderen in hun eigen ontwikkeling. Wilt u meer weten over ons team, klik dan hier.

Voorschoolse opvang bij De Flintstones in Den Haag

Had u graag meer willen weten over de voorschoolse opvang (VSO) van De Flintstones in Den Haag? Neem dan nu contact op en/of vraag een gratis rondleiding aan.

 U kan uw kind vandaag nog inschrijven bij De Flintstones kinderopvang!

Direct inschrijven

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones