070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Vakantieopvang van de Flintstones kinderopvang | Den haag

Ook tijdens vakanties kan uw kind bij ons terecht. De Flintstones is namelijk (buiten feestdagen om) elke dag geopend. Wij zullen u voor de vakantie een planning via de mail sturen. Wij zorgen altijd voor leuke en creatieve workshops en activiteiten tijdens de vakantieopvang. Daarnaast gaan wij ook meerdere dagen in de vakantie op uitje. Hier hoeft u natuurlijk niets voor te betalen, omdat het door ons georganiseerd wordt.

Wij vangen kinderen van 4 tot en met 13 jaar op en zorgen ervoor dat zij zich helemaal thuis voelen.

website

Uw kind zal zich niet vervelen bij de Flintstones

Uw kinderen zullen zich nooit vervelen bij de Flintstones kinderopvang, er is namelijk genoeg te doen. Zij kunnen zich zeer goed ontwikkelen en hebben het ook naar hun zin tijdens het spelen. Er zijn namelijk gezellige groepsruimtes, een knutselatelier, ontwikkelingstuin om buiten in te spelen en een open keuken waar ze heerlijk in kunnen koken (onder begeleiding natuurlijk).

Daarnaast is er verderop in de straat ook een voetbalkooi, waar kinderen (onder begeleiding) allerlei balspellen kunnen doen en bootcamp kunnen krijgen.

Eenmalige vakantieopvang nodig?

Mogelijk heeft u alleen (zomer)vakantieopvang nodig voor uw kind of vindt uw kind het leuk om aan de BSO-activiteiten mee te doen. Bij ons kan dat! Bij vakantieopvang zit u niet vast aan vaste contractdagen, zoals in de reguliere opvang.  Voor incidentele vakantieopvang kunt u mailen naar ons via info@deflintstones-kinderopvang.nl. Tevens kunt u ook direct contact opnemen door te bellen naar 070-320 69 29.

De Flinstones kinderopvang in den Haag

Wij vinden het belangrijk dat de omgeving van de Flintstones kinderopvang persoonlijk, veilig, betrokken en liefdevol is. We investeren daarom in uw kind, de omgeving en het personeel. Wij kijken naar uw kind, ieder kind is uniek. Wij denken mee met u over de ontwikkeling van uw kind en stimuleren de ontwikkeling al spelerderwijs door middel van diverse activiteiten voor de kinderen te organiseren.

Inschrijven

Wanneer u uw kind wil inschrijven voor vakantieopvang dan kunt u mailen naar info@deflintstones-kinderopvang.nl

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones