070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kwaliteitseisen kinderopvang 

Het voldoen aan specifieke kwaliteitseisen bij een kinderopvang is van groot belang. De Flintstones Kinderopvang neemt deze kwaliteitseisen die de rijksoverheid heeft opgesteld dan ook zeer serieus. De veiligheid en zelfontwikkeling van een kind is bij ons dan ook vanzelfsprekend. De eisen die de rijksoverheid heeft opgesteld zijn onderdeel van de wet innovatie en kwaliteit kinderopvang oftewel de IKK.  

Wat zijn de kwaliteitseisen voor een kinderopvang? 

De eisen die in de wet van innovatie en kwaliteit kinderopvang zijn opgesteld, bestaan uit een aantal punten. Ten eerste is dit de ontwikkeling die een individueel kind begaat. Het legt ten slotte een basis voor de rest van een kind zijn leven. De organisatie van een kinderopvang heeft daarom als eis de ontwikkeling die gemaakt wordt te delen met de school waar het kind naar toe gaat. Met als voorwaarde dat jullie als ouders hiervoor schriftelijke toestemming geven.  

Groepsgrootte en groep samenstellingen van een kinderopvang 

Ook de grootte van een groep en de samenstelling hiervan zijn onderdeel van de kwaliteitseisen van een kinderopvang. Zo heeft de Flintstones Kinderopvang meerdere groepen waar uw kind in terecht kan komen. Bij dagopvang maken wij gebruik van de volgende groepsindelingen: 

De grootte van de groep en de samenstelling hiervan moet in verhouding staan tot het aantal pedagogische medewerkers. Hier geldt dat er minimaal 1 pedagogische medewerker toezicht moet houden over 3 nul-jarigen. Voorheen was dit 4 nul-jarigen. Deze wijziging helpt bij het beter toezicht houden en ondersteunen van de kinderen. Wat betreft de buitenschoolse opvang geldt dat 1 pedagogische medewerker maximaal 12 kinderen mag begeleiden.  

Kwaliteitseis kinderopvang: Ieder kind heeft zijn eigen begeleider 

Ten slotte is een laatste kwaliteitseis dat ieder kind een persoonlijke begeleider oftewel mentor krijgt. Dit geldt ook als u gebruikt maakt van flexibele kinderopvang. Zo heeft u dus altijd een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van de ontwikkelingen van uw kind. Uiteraard is dit een pedagogische medewerker.  

Kwaliteitseisen kinderopvang

Rondleiding bij de leukste crèche van Den Haag


Een juiste crèche kiezen is erg belangrijk voor het plezier en de ontwikkeling van uw kind(eren). U wilt dan ook dat uw kind bij de leukste crèche van Den Haag terecht komt. Wij begrijpen dit en wij vinden het ook belangrijk dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Daarbij heeft u vast ook veel vragen. Om deze redenen nodigen wij u dan ook graag uit om gezellig kennis te maken. Tijdens deze kennismaking zullen wij u en uw kind een rondleiding geven om zo een juist beeld van onze crèche in Den Haag te krijgen. Vraag nu vrijblijvend uw rondleiding aan!

Lees meer

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones