070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kies voor flexibele opvang bij De Flintstones 

Bent u op zoek naar flexibele opvang in Den Haag? Bij De Flintstones denken wij met u mee naar de geschikte mogelijkheden. Het voordeel van opvang op flexibele basis is dat u niet gebonden bent aan het afnemen van een vast aantal opvangdagen in de week. Zo is het mogelijk dat uw kind de ene week bijvoorbeeld op de maandag en dinsdag komt en de andere week weer op woensdag en donderdag. Dit is afhankelijk van uw eigen wensen. 

Hoe gaan wij te werk? 

De flexibele opvang in Den Haag is voor zowel buitenschoolse opvang als de kinderopvang van toepassing. Voor de dagopvang kunt u uw kind tussen 7:00 tot 18:00 uur bij ons langsbrengen. De tijden van de voorschoolse opvang gelden van 07:00 tot 08:45 uur. De tijden van de buitenschoolse opvang gelden voor maandag, dinsdag en donderdag van 14:45 tot 18:00 uur. Op woensdagen en vrijdagen gelden deze tijden vanaf 12:00 tot 18:00. Heeft u meer vragen over onze tijden? Neem dan contact met ons op zodat we gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken.  

Welke tarieven hanteren wij met flexibele opvang? 

Het voordeel van flexibele opvang is dat wij onze tarieven per uur berekenen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij te veel uren rekenen voor het opvangen van uw kind. Alle uurtarieven zijn inclusief voeding, luiers, fruit en broodmaaltijden. Bij een flexibel contract betaalt u altijd achteraf de afgenomen uren of dagdelen van de verstreken maand. Wij houden al de gemaakte opvanguren overzichtelijk bij, zodat u dit ten alle tijden kan controleren.  Voor een regulier contract rekenen wij standaard 52 weken per jaar. Wijkt u hiervan van af? Dan valt u onder het flexibel uur contract. Met ons flextarief wordt de flexibele opvang per uur berekend. Bekijk onze uurtarieven voor het complete overzicht.  

Heeft u vragen over reguliere of flexibele opvang in Den Haag? 

Voor de criteria van de reguliere en flexibele opvang, geldt dat u minimaal één hele dag in de week bij ons afneemt. Dit gaat om minimaal 5,5 uur per dag. Heeft u vragen omtrent de flexibele opvang in Den Haag of heeft u een andere vraag waar wij u bij kunnen helpen? Bekijk dan ons contactformulier en neem contact met ons op. 

    website fruit eten website website buiten spelen

Ervaar de sfeer en ontmoet onze leidsters! 

U kunt zich inschrijven voor de dagopvang door te klikken op de onderstaande button. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij adviseren ten alle tijden om eerst langs te komen voor een rondleiding voordat u een keuze maakt om u in te schrijven. Zo kunt u eerst de sfeer zelf ervaren en de leidsters ontmoeten voordat u een definitieve keuze maakt.   

Direct inschrijven

   

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones