070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney 070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo 070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

 

Beoordeling door klanten:
9.1 / 108 reviews

De Flintstones kinderopvang in Den Haag

 

Bent u op zoek naar een flexibele kinderopvang in Den Haag en omstreken? Zoek dan niet verder!

De Flintstones kinderopvang is een persoonlijke, betrokken en liefdevolle kinderopvang voor u. Wat onze kinderopvang uniek maakt is dat wij erg flexibel zijn! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Dagopvang Den Haag

Eigen kinderen als inspiratiebron

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang de Flintstones in Den Haag. Wij doen hier altijd onze uiterste best voor. Onze eigen kinderen zijn dan ook onze inspiratiebron. 

Dagopvang De Flintstones

De Flintstones kinderopvang werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind met leeftijdsgenootjes in een groep verblijven. Er zijn vijf dagopvanggroepen:

De kinderen doorlopen maximaal twee groepen. Zij starten in de babygroep en vanaf anderhalf jaar kunnen de kinderen doorstromen naar de peutergroep. Wij werken met vaste leidsters op de groepen en ieder kind krijgt een eigen mentor. De mentor is een vast gezicht van de groep die uw kind observeert en de voortgang in de gaten houdt.  ​Zij is tevens voor u het aanspreekpunt op de groep.  ​Wij zijn een kleinschalige kinderopvang en hierdoor is de overgang naar een nieuwe groep niet groot voor uw kind.

Lees meer

Themagericht werken

Bij De Flintstones kinderopvang werken we iedere dag themagericht. Een thema duurt minimaal vier weken en maximaal acht weken. Ieder thema worden er cognitieve, creatieve en lichamelijke activiteiten gedaan. Op deze manier komt het kind erachter welke interesses het kind heeft. Lees hier meer over de activiteiten voor de kinderen bij Kinderopvang de Flintstones in Den Haag.

Inschrijven

U kunt zich online inschrijven voor onze dagopvang of eerst een rondleiding aanvragen. Schrijf u  vandaag nog in bij De Flintstones kinderopvang in Den Haag!

Direct inschrijven

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

9,1
klanten vertellen
8 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen
De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang Den Haag aan de Moezel in het Forepark i