Naschoolse opvang Den Haag

Naschoolse opvang in Den Haag | De Flintstones Kinderopvang

Bent u op zoek naar een naschoolse opvang in Den Haag? Dan bent u bij De Flintstones Kinderopvang aan het juiste adres. Bij onze kinderopvang in Den Haag is uw kind verzekerd van een leuke tijd, waarbij ontwikkeling centraal staat. Bij onze naschoolse opvang geven wij uw kind het huiselijke gevoel en een plek waar hij of zij kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. 

De kinderen ontwikkelen zich bij de naschoolse opvang in Den Haag dan ook volop en dat met een lach op hun gezicht. Ze kunnen spelen in gezellige groepsruimtes, knutselen in het atelier, balspelletjes spelen in onze voetbalkooi of bijvoorbeeld buiten spelen in onze ontwikkelingstuin. Ook bieden wij de kinderen de kans om hun huiswerk te maken in de 8+ groep. Hier staan onder andere computers waarop zij een werkstuk kunnen maken en gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld PowerPoint. 

 

Wat is naschoolse opvang?

 

Wanneer uw kind naar de basisschool gaat, kunt u gebruik maken van naschoolse opvang. Maar wat is naschoolse opvang precies? Naschoolse opvang is eigenlijk niets anders dan buitenschoolse opvang (BSO). De naschoolse opvang biedt opvang na de schooltijden van uw kind(eren). Een andere vorm van buitenschoolse opvang is bijvoorbeeld voorschoolse opvang (VSO).

Wat kost naschoolse opvang? | De Flintstones Den Haag

Bij onze naschoolse/buitenschoolse opvang werken wij met uurtarieven. Voor deze uurtarieven verzorgen wij ook zaken als voeding, fruit, broodmaaltijd en luiers. Ook is het voor u als ouder mogelijk om voor eventuele kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen via de belastingdienst. Om het zowel voor u als voor onszelf makkelijk te maken, zal de facturatie verlopen via een automatische incasso. Voor meer informatie omtrent tarieven, zie hier onze tarieven.

Tot welke leeftijd is naschoolse opvang? | De Flintstones Den Haag

Uw kind kan bij ons buitenschoolse/naschoolse opvang terecht vanaf het moment dat de school uit is. Wij vangen kinderen van 4 tot 13 jaar oud op. Op De Flintstones kinderopvang hebben wij drie buitenschoolse/naschoolse opvang groepen. Twee 4+ groepen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar oud en één 8+ groep voor kinderen van 8 tot 13 jaar oud. 

Wanneer de kinderen uit school komen hebben wij eerst een fruitmoment en daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat zij gaan doen. Dit kan een themagerichte activiteit zijn, lekker buiten/binnen spelen of huiswerk. 

Waarom De Flintstones Kinderopvang in Den Haag? | Naschoolse opvang

Het kiezen van een goede naschoolse opvang is natuurlijk een moeilijke en een belangrijke keuze. Wij begrijpen dit en gunnen u en uw kind dan ook de meest optimale ontwikkeling. Van ons kunt u verwachten dat de volgende punten centraal worden gesteld bij het helpen ontwikkelen van uw kind:

  • Persoonlijke aandacht voor ieder kind. Ieder kind is uniek en zo benaderen wij ieder kind dan ook op onze naschoolse opvang. Wij geven uw kind een veilig en vertrouwd gevoel en geven ieder kind persoonlijke aandacht.
  • Themagericht werken. Wij werken bij De Flintstones kinderopvang in Den Haag, themagericht en bieden iedere dag uitdagende activiteiten aan. Hierbij stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling en leren we hen sociale vaardigheden aan.
  • Opvang van kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze leidsters weten hoe ze moet handelen en waar ze naar moeten kijken in de ontwikkeling van uw kind. Hierdoor investeren we in pedagogische trainingen, EHBO en BHV. De leidsters hebben minimaal een niveau 3 opleiding. Daarnaast hebben wij op de maandag, dinsdag en donderdag een pedagogisch coach in dienst. Zij coacht en adviseert de leidsters. U als ouder kan haar ook altijd om advies vragen bij vragen of problemen in de opvoeding.
  • Korte lijnen. Wij hebben één vestiging, hierdoor kan het management u gauw van dienst zijn. Het management streeft ernaar om zo snel mogelijk uw mail of telefoon te beantwoorden.

Geïnteresseerd? Kom langs of meld u aan bij De Flintstones Kinderopvang Den Haag!

Bent u geïnteresseerd en/of had u graag meer willen weten over onze naschoolse opvang in Den Haag? Maak dan snel kennis en schrijf u in voor een gratis rondleiding. Op deze manier kunnen wij kennismaken met u en uw kind en krijgt u zo een indruk hoe de naschoolse opvang is. Vraag meteen uw rondleiding aan!