Buitenschoolse Opvang Ypenburg

Voorschoolse en buitenschools opvang nabij Ypenburg

Het is bij de Flintstones kinderopvang mogelijk om zowel voorschools als buitenschools uw kinderen op te laten vangen. Uw kind is voor voorschoolse opvang vanaf 6:30 welkom. Wij zorgen ervoor dat uw kind vervolgens veilig naar school wordt gebracht met de Stint (een elektrische, overkopste bakfiets) of met onze Flintstones bus. We merken zelf en horen vaak dat de kinderen onze vervoersmiddelen erg leuk vinden en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.

Wanneer de kinderen vrij zijn van school kunnen ze bij onze buitenschoolse opvang terecht. Onze kinderopvang vangt kinderen op van 4 tot 13 jaar oud. Wij willen graag dat uw kind zich thuis voelt, met als enige verschil dat ze veel vriendjes en vriendinnetjes om zich heen hebben. Ze kunnen verschillende activiteiten bij ons doen, zoals spelen in groepsruimtes, iets gaan knutselen in ons atelier, in onze open keuken koken of buiten spelen in onze ontwikkelingstuin. Ook kunnen de kinderen hun huiswerk bij ons maken.

Aangesloten basisscholen

De Flintstones kinderopvang is aangesloten bij de volgende basisscholen:

  • OBS Prinses Catharina- Amalia in Leidschenveen
  • Samenwerkingsschool de Balans in Leidschenveen
  • Montessorischool Leidschenveen
  • Basisschool De Walvis in Leidschenveen
  • OBS Waterland in Leidschenveen

Ook open tijdens schoolvakanties

Wij zijn, behalve op feestdagen, elke dag van het jaar open. Dus ook tijdens de schoolvakanties. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw kind ook tijdens deze periodes gewoon bij ons terecht kan. We maken zelf een vakantieplanning die u via de mail toegestuurd kunt krijgen. Tijdens de opvang zorgen wij ervoor dat uw kind zich niet verveelt, door leuke workshops te geven of creatieve activiteiten met de kinderen te doen. Tijdens de vakantieperiode organiseren we ook op meerdere dagen een uitje. Hiervoor vragen wij geen extra kosten, dit regelen we allemaal vanuit onszelf. Voor meer informatie omtrent vakantieopvang kunt u altijd een mail sturen naar info@deflintstones-kinderopvang.nl.

Rondleiding bij onze BSO en/of VSO

Wilt u graag eens bij ons langskomen voor een rondleiding in onze BSO in Den Haag? Vraag dan een rondleiding aan of schrijf je in via de onderstaande buttons.