Kinderopvang Rosenburg

Uw ideale kinderopvang nabij Rosenburg

Bent u op zoek naar een kinderopvang in de buurt van Rosenburg? Dan is kinderopvang de Flintstones de ideale plek! Vooral wanneer u zoekt naar een flexibele kinderopvang in plaats van een reguliere opvang bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen maar al te goed dat veel ouders soms een onregelmatig werkrooster hebben. Wij willen u hiermee ondersteunen. Benieuwd naar waar onze kinderopvang nabij Rosenburg voor staat? Lees dan verder of kom bij ons langs!

Een themagericht kinderopvang

Wij werken in onze kinderopvang iedere dag op een themagerichte manier. We hanteren verschillende thema’s voor een aantal weken. Deze thema’s duren vier tot acht weken. Tijdens zo’n thema worden er activiteiten gedaan die de kinderen cognitief, creatief en lichamelijk zullen prikkelen. Dit is voor uw kind erg leerzaam, omdat kinderen er op die manier achter kunnen komen welke interesse hij of zij heeft. Wilt u graag meer weten over de activiteiten die de Flintstones kinderopvang nabij Rosenburg doen? Lees daar dan hier meer over.

Leeftijdsgroepen bij kinderopvang Rosenburg

Bij kinderopvang de Flintstones nabij Rosenburg vinden we het belangrijk dat kinderen in contact komen met leeftijdsgenoten. Om die reden hebben wij meerdere, horizontale leeftijdsgroepen opgesteld. Het zijn er in totaal vijf, namelijk:

  • Dino: Kinderen van 8 weken tot 1,5 jaar
  • Hoppy: Kinderen van 8 weken tot 1,5 jaar
  • Barney: Kinderen van minimaal 1,5 jaar tot maximaal 4 jaar
  • Bam Bam: Kinderen van minimaal 1,5 jaar tot maximaal 4 jaar

Daarnaast hebben wij voor elke dagopvanggroep vaste medewerkers. Wij willen namelijk een huishoudelijke identiteit vasthouden, zodat de overgang van groepen ook niet te groot is voor uw kind. Als uw kind overgaat naar een andere groep, zullen er ook eerst wenmomenten zijn zodat uw kind ook echt goed kan wennen aan een nieuwe groep, de nieuwe leidster en de andere kindjes.

Tarieven per uur

Bij onze kinderopvang bij Rosenburg hanteren wij uurtarieven. Voor deze uurtarieven verzorgen wij ook zaken als voeding, fruit, broodmaaltijd en luiers. Ook is het voor u als ouder mogelijk om voor eventuele kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen via de belastingdienst. Om het zowel voor u als voor onszelf makkelijk te maken, zal de facturatie verlopen via een automatische incasso. Voor meer informatie omtrent tarieven, kunt u bij onze op de tarieven pagina kijken.

Langskomen of aanmelden

Aanmelden kan heel gemakkelijk via de onderstaande knop en door het formulier in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wel adviseren wij om van tevoren eerst langs te komen voor een rondleiding in onze kinderopvang. Op die manier kunt zelf de sfeer ervaren en kennismaken met de leidsters. Een goede klik is vanzelfsprekend belangrijk, daarom organiseren wij ook wekelijks onze rondleidingen. Klik op de onderstaande button om een rondleiding aan te vragen.