Kinderopvang Pijnacker

Kinderopvang nodig in Pijnacker? | De Flintstones Kinderopvang

Kinderdagverblijf 'De Flintstones' in omgeving Pijnacker, waar uw kind zicht thuis voelt!

Bent u op zoek naar een kinderopvang nabij Pijnacker? Dan bent u bij kinderopvang de Flintstones aan het juiste adres. Onze kinderopvang is erg flexibel, wat ons uniek maakt. Vooral wanneer u een onregelmatig rooster heeft op het werk, is het lastig om uw kind in een reguliere opvang te laten plaatsen. Onze kinderopvang kan dan een uitkomst bieden, omdat wij alleen rekening houden met de groepsgrootte van die dag. 

Wij houden van een persoonlijke, betrokken en liefdevolle kinderopvang waar uw kind het naar haar of zijn zin kan hebben. Wij willen dat uw kind zich bij ons thuis voelt en doen er alles aan om dit ook te verwezenlijken.  Als ouders wilt u natuurlijk de beste kinderopvang voor uw kind. Dat uw kind zich prettig voelt in een veilige omgeving en waar het zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Bij De Flintstones Kinderopvang ondersteunen wij dit en halen wij alles uit de kast om de ontwikkeling van uw kind te ondersteunen.

Wilt u meer weten over de Kinderopvang in Pijnacker? Neem dan contact met ons op.

Kinderdagverblijf voor kinderen tot 13 jaar

Is uw kind jonger dan 4 jaar? Dan biedt De Flintstones dagopvang voor uw kind. Wilt u meer weten over de invulling van de dagopvang en de tijden? Lees dan hier meer over de dagopvang.

Is uw kind tussen de 4 jaar en de 13 jaar oud? Voor deze kinderen is er buitenschoolse opvang en alle ochtenden van de week bieden wij ook voorschoolse opvang aan voor uw kind. Hoe werkt de buitenschoolse opvang bij de Flintstones? Tot hoe laat kunnen ze bij de buitenschoolse opvang terecht? Antwoorden op de vragen en nog meer informatie vindt u bij de buitenschoolse opvang van de Flintstones bij Pijnacker.

Kinderopvang Pijnacker met leeftijdsgroepen


Bij kinderopvang de Flintstones werken we met leeftijdsgroepen, ook wel horizontale groepen genoemd. Dit doen we, zodat uw kind samen met leeftijdsgenoten in een groep op de kinderopvang verblijft. We hanteren in totaal 5 leeftijdsgroepen:

Dino: Kinderen van 8 weken tot 1,5 jaar
Hoppy: Kinderen van 8 weken tot 1,5 jaar
Barney: Kinderen van minimaal 1,5 jaar tot maximaal 4 jaar
Bam Bam: Kinderen van minimaal 1,5 jaar tot maximaal 4 jaar

Kinderopvang afgestemd op de kleine ontdekkers...

Kinderen zijn kleine ontdekkers. Ze ravotten, ontwikkelen, groeien en spelen. En dat kan allemaal in de veilige omgeving waar uw kind zich thuis zal voelen. Ze kunnen gebruik maken van prachtig samengestelde speelruimtes, maar komen uiteraard ook buiten.

Door het hele jaar worden er activiteiten samengesteld voor de kinderen. Er wordt hierin rekening gehouden met de ontwikkelingsfase van de kinderen. De Flintstones werkt met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Alleen het beste voor uw kind. Benieuwd naar deze veilige tweede thuis voor uw kind? Vraag een rondleiding aan bij onze opvang bij Pijnacker!

Vakantieopvang nodig in Pijnacker?

Vakantie, wat zijn de kinderen er blij mee! Even geen school, maar voor ouders is het soms een groot probleem. Daarom denken wij graag met u mee. Tijden de vakanties is uw kind van harte welkom bij ons nabij Pijnacker .

Inschrijven voor kinderopvang bij Pijnacker | De Flintstones

We zijn een flexibele kinderopvang, maar hebben veel kinderen die op meerdere dagen in de week bij ons op de opvang komen. Wilt u zich ook inschrijven voor onze kinderopvang in Pijnacker? Klik dan op de button hieronder. Wanneer wij uw inschrijven hebben ontvangen, zoeken wij zo snel mogelijk contact. Wel is het verstandig om eerst langs te komen voor u zich inschrijft. Op die manier kunt u eerst ervaren hoe de sfeer bij ons is, hoe de groepen zijn, wie onze leidster zijn op de kinderopvang en kunt u al uw vragen aan ons stellen.

De Flintstones kinderopvang nabij Leidschendam 

Interesse gekregen in De Flintstones kinderopvang nabij Leidschendam? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Kom bijvoorbeeld eens langs voor een rondleiding, zodat u gelijk de gezellige en warme sfeer kunt proeven. We zijn de bereiken via mail: info@deflintstones-kinderopvang.nl of telefonisch via het nummer: 070 3206929