BSP Pijnacker

Buitenschoolse opvang (BSO) in Pijnacker | De Flintstones


Op zoek naar een gezellige BSO in Pijnacker? Bij De Flintstones Kinderopvang is uw kind verzekerd van een leuke tijd. Bij onze BSO nabij Pijnacker staan de kinderen en hun ontwikkeling altijd centraal. Wij zorgen voor een liefdevolle en veilige omgeving voor uw kind, om zo optimaal te werken aan hun ontwikkeling. En dat met een lach op het gezicht. Veiligheid en gezondheid is voor de Flintstones Kinderopvang erg belangrijk en wij besteden hier ook veel aandacht aan.

De leukste BSO in de omgeving | De Flintstones Pijnacker

De kinderen zullen zich goed ontwikkelen dankzij ons activiteitenplan en themagerichte activiteiten. Daarbij hoeft uw kind zich bij ons nooit te vervelen, plezier maken vinden wij namelijk ook erg belangrijk. We willen uw kind niet overbelasten. Uw kind heeft er namelijk al een lange dag school opzitten. Wij vinden het daarom belangrijk iets te vinden wat aansluit bij haar of zijn interesses. Bij de BSO nabij Pijnacker zijn hier voor gezellige groepsruimtes een knutselatelier, een ontwikkelingstuin om buiten in te spelen en een open keuken waar ze heerlijk bij kunnen koken (natuurlijk onder professionele begeleiding).

Ook is er een mogelijkheid voor de kinderen om hun huiswerk te doen, zowel aan tafel als op een computer. Ook hebben we een huiswerkruimte waarop de kinderen hun werkstuk of PowerPointpresentatie kunnen maken. Bij de Flinstones Kinderopvang is er ook in de straat een voetbalkooi, waar kinderen (onder begeleiding) allerlei balspellen kunnen uitoefenen. Kortom, bij onze BSO nabij Pijnacker hoeft uw kind zich niet te vervelen! Meer weten over onze BSO? Klik hier!

 

Voor wie is onze BSO in Pijnacker?

Uw kind kan bij ons buitenschoolse opvang terecht vanaf het moment dat de school uit is. Wij vangen kinderen van 4 tot 13 jaar oud op. Wij willen uw kind het gevoel geven van thuis, maar dan met meer vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.  De kinderen ontwikkelen zich bij de BSO en hebben het naar hun zin door te spelen in een van de gezellige groepsruimtes, knutselen in het atelier, koken in de open keuken of spelen buiten in onze ontwikkelingstuin.

Wat kost BSO bij De Flintstones?

De tarieven van De Flintstones kinderopvang worden per uur berekend. Alle uurtarieven zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd en luiers. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst . Zie hieronder de prijslijst van onze opvangvormen voor 2020:

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en diverse dames en zijn allemaal pedagogisch opgeleid (minimaal niveau 3). Het team bestaat op dit moment uit ongeveer 15 medewerkers. Wij willen een warme, gezellige, verrijkende omgeving bieden waarin het kind zich thuis kan voelen.
De doelstelling van Flintstones Kinderopvang is dat alle kinderen zich prettig en veilig voelen en daardoor zich optimaal durven te ontwikkelen en leren. Verder vinden wij het belangrijk om een goede band met de ouders van de kinderen te hebben. U bent natuurlijk degene die uw kind het beste kent en daarom ook de belangrijkste partner voor ons.

Maak kennis met De Flintstones Kinderopvang | BSO Pijnacker

Geïnteresseerd in onze BSO nabij Pijnacker en had u graag meer willen weten? We maken graag kennis met u! Vraag een gratis rondleiding aan en we hopen u snel te zien. Op deze manier kunnen we gezellig kennismaken en kunt u alvast een indruk krijgen van hoe het er bij onze BSO aan toe gaat. Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen. We helpen u graag!