Kinderopvang Voorburg  

Kinderopvang Voorburg

Bent u op zoek naar een kinderopvang dichtbij Voorburg? Dan is kinderopvang de Flintstones perfect voor u. Bij onze kinderopvang hoeft uw kind zich nooit te vervelen, er is namelijk altijd genoeg te doen. Wij bij kinderopvang Voorburg vinden het belangrijk dat uw kind zich goed ontwikkelt en het naar zijn zin heeft. Spelen in de ontwikkelingstuin, in de open keuken of in het knutselatelier. Het is hier allemaal mogelijk.   

Wat is een kinderopvang? Kinderopvang Voorburg

Kort gezegd is een kinderopvang een omgeving waar u als ouder uw kind naar kan toebrengen of naar kan toevertrouwen en waar uw kind de tijd dat u aan het werk bent zal verblijven. Niet alleen u heeft hier voordeel bij, ook uw kind zal veel dingen leren op de kinderopvang en daarnaast hier veel plezier beleven.  

De voordelen van kinderopvang Voorburg 

Door een kind eerder in aanraking te laten komen met andere kinderen, zullen ze meer sociale vaardigheden opbouwen en zal hun zelf ontwikkeling worden geoptimaliseerd. Ze leren met onder andere de delen en te wachten, maar ook met emoties van andere leren opgaan. Daarnaast zullen ze meer vertrouwen en zelfstandigheid krijgen door hun gevoelens en emoties eerst zelf te onderzoeken voor naar mama of papa te gaan. Ook zal uw kind naar de basisschool gaan en is een kinderopvang een mooie aansluiting bij de basisschool. 

 

Kies de opvang die past bij uw situatie 

Wij bij kinderopvang de Flintstones begrijpen maar al te best dat een ouder veel beslissingen moet nemen met betrekking tot uw kind. Wanneer een kinderopvang regelen? Wanneer uw kind op zwemles zetten? Wanneer ze alleen met vriendjes laten spelen? Het is moeilijk om uw kind continu in de gaten te houden en al helemaal als u moet werken. Daarom kunt u bij onze kinderopvang dichtbij Voorburg terecht voor een opvang die u dan ook het beste uitkomt. Uw kind kan bij ons terecht voor de dagopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang. Heeft uw kind vakantie van school? Ook voor vakantieopvang kunt bij kinderopvang de Flintstones terecht.  

Dagopvang op kinderopvang Voorburg

Bij onze dagopvang dichtbij Voorburg verblijft uw kind op een groep met leeftijdsgenoten. Hierdoor kunnen ze optrekken met kinderen van hun leeftijd en vriendjes maken die meer zullen aansluiten op hun eigen ontwikkeling. Momenteel hebben we op de kinderopvang 5 verschillende leeftijdsgroepen:  

3 babygroepen 

  • Dino: kinderen van 8 weken tot maximaal 2 jaar. 
  • Hoppy: kinderen van 8 werken tot maximaal 2 jaar. 
  • Gazoo: kinderen van 8 werken tot maximaal 2 jaar. 

2 peutergroepen 

  • Barney: kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar. 
  • Bam Bam: kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar. 

Wij werken met vaste medewerkers op de groep, dat betekent dat uw kind niet telkens een ander gezicht te zien krijgt en ze meer vertrouwen zullen krijgen voor onze medewerkers. 

Buitenschoolse opvang in Voorburg

Vanaf het moment dat de school uit is, kan uw kind bij ons terecht in de buitenschoolse opvang nabij Voorburg. De kinderen die we opvangen hebben een leeftijd tussen de 4 en 13 jaar oud. Hier kunnen ze met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd spelen. Ons doel is om het gevoel van thuis te creëren voor uw kind. Er is dan ook genoeg te doen voor de kinderen, zoals knutselen in het atelier, buiten spelen in de ontwikkelingstuin en koken in de open keuken. We bieden veel opties, zodat er altijd wat te doen is.  

 

Voorschoolse opvang in Voorburg

Vanaf 07:00 uur kan uw kind bij ons terecht voor de voorschoolse opvang, slechts 10 min. van Voorburg. Onze voorschoolse opvang is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Met ons eigen vervoer brengen we uw kind naar school, we hebben Flintstones bussen en een auto. Ideaal voor als u al vroeg moet beginnen op uw werk, wij zorgen ervoor dat uw kind veilig en op tijd op school komt.  

Vakantieopvang in Voorburg

Heeft uw kind vakantie van school? Ook dan kan uw kind bij ons terecht. We zijn namelijk dagelijks geopend. Dit geldt echter niet voor feestdagen. Tijdens de vakantie zorgen we dat er altijd wat te doen is voor de kinderen. We organiseren leuke activiteiten zoals creatieve workshops, maar ook gaan we op uitje. Dit organiseren wij zelf, dus hier hoeft u niet voor te betalen. De vakantieopvang dichtbij Voorburg is dus perfect als u gewoon moet werken tijdens de schoolvakanties van uw kind.  

Waarom bij kinderopvang de Flintstones als u in Voorburg woont of werkt?  

De Flintstones kinderopvang is gevestigd aan de Moezel in het Forepark in Den Haag, dichtbij Voorburg. Werkt of woont u in Voorburg? Dan is onze opvang perfect voor u. Zowel met de auto als met de fiets bent u ongeveer 10 min. verwijderd van de opvang. Ideaal voor als u uw kind voor werk of na werk bij ons wilt brengen. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat uw kind zich vertrouwd en veilig zal voelen bij ons. Dagelijks geven we u een persoonlijke overdracht van hoe de dag is verlopen en maken we even een praatje. Ieder kind is uniek en we benaderen ieder kind ook op een manier die bij het kind past.  

De Flintstones kinderopvang nabij Voorburg 

Interesse gekregen in De Flintstones kinderopvang nabij Voorburg? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs, dan geven we u een rondleiding en proeft u meteen de huiselijk een warme sfeer. We zijn de bereiken via mail: info@deflintstones-kinderopvang.nl of telefonisch via het nummer: 070 3206929.