Kinderopvang Leidschendam  

Kinderopvang Leidschendam  

De Flintstones kinderopvang is perfect voor u als u op zoek bent naar een kinderopvang dichtbij Leidschendam. Of u nu op zoek bent naar een buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang of dagopvang, bij de Flintstones kinderopvang kunt u voor alles terecht. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich ontwikkelen en zich nooit vervelen. Bij ons is er dan ook genoeg te doen, zoals spelen in de ontwikkelingstuin, knutselen in het knutselatelier en koken in de open tuin.    

Wat is een kinderopvang en waarom is het belangrijk? 

Als ouder die werkt doordeweeks moet u onder andere beslissen wanneer je een kinderopvang moet regelen en waar. U kunt uw kind vol vertrouwen overlaten aan onze professionele medewerkers die er alles aan doen om uw kind te helpen in hun ontwikkeling. Dit in een omgeving waar uw kind zich prettig en vertrouwd zult voelen. Zo kunt u met een gerust hart gaan werken. Uw kind zal naast veel plezier ook nog veel dingen gaan leren op de kinderopvang. Zo zullen hun sociale vaardigheden worden verbeterd door contact te leggen met leeftijdsgenootjes. Ook zullen ze gaan verbeteren op vlak van het reguleren van hun emoties door eerst zelf na te gaan wat er gebeurt. Daarnaast leren kinderen meer compassie en meer aandacht voor de dingen en mensen om hun heen. Doordat de kinderen hier mee vroeg in aanraking zullen komen, zullen deze vaardigheden en eigenschappen in hun latere leven worden geoptimaliseerd.

 

De opvang nabij Leischendam die u wenst  

U kunt bij ons dus terecht voor de opvang die u wenst. Naast buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en dagopvang, kan uw kind ook bij ons terecht tijdens de schoolvakantie. We zijn, met uitzondering van de feestdagen, dagelijks geopend.  Dus heeft u belangstelling in een kinderopvang dichtbij Leidschendam, dan bent u bij kinderopvang de Flintstones aan het juiste adres. .  

Dagopvang Leischendam 

Bij de dagopvang werken we met verschillende leeftijdsgroepen, zo kan uw kind met leeftijdsgenoten uit dezelfde groep spelen en zullen ze beter vriendjes kunnen maken. Momenteel hebben we 5 groepen, 3 babygroepen en 2 peutergroepen.  

Dino: kinderen van 8 weken tot maximaal 2 jaar.  

Hoppy: kinderen van 8 werken tot maximaal 2 jaar.  

Gazoo: kinderen van 8 werken tot maximaal 2 jaar.  

Barney: kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar.  

Bam Bam: kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar

 

Buitenschoolse opvang Leidschendam 

Is uw kind vrij van school? Dan kan u kind terecht in onze buitenschoolse opvang nabij Leidschendam. We vangen kinderen op tussen de 4 en 13 jaar. Uw kind kan met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd spelen. We vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en we doen er dan ook alles aan om dat thuisgevoel te creëren. Bij onze buitenschoolse opvang hoeft uw kind zich nooit te vervelen, er is genoeg te doen. De kinderen kunnen knutselen in het knutselatelier, koken in de open keuken en buiten spelen in de ontwikkelingstuin. Er is altijd wat te doen!

Voorschoolse opvang Leidschendam 

Onze voorschoolse opvang is ideaal voor ouders die al vroeg op hun werk moeten zijn. Vanaf 07:00 uur kan uw kind bij ons terecht. Werkt of woont u in Leidschendam? Binnen ongeveer 10 min. met de fiets of met de auto, bent u vanaf Leidschendam bij ons. We ontvangen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Wij zorgen ervoor dat uw kind veilig en op tijd op school komt. Dit maken we extra leuk voor de kinderen met ons Flintstones auto en bussen.     

 

Vakantieopvang Leidschendam 

Ook tijdens de schoolvakanties kan uw kind bij ons terecht. We zijn dagelijks geopend, met uitzondering van de feestdagen. Tijdens de vakantie is er altijd wat te doen voor de kinderen, want we organiseren leuke activiteiten en creatieve workshops. Ook gaan we meerdere dagen op uitje. Hiervoor hoeft u niet te betalen, want we organiseren dit zelf. Zo zorgen we ervoor dat uw kind zich nooit hoeft te vervelen en geniet van zijn of haar vakantie. De vakantieopvang dichtbij Leidschendam is dus perfect als u zelf geen vrij hebt tijdens de schoolvakanties van uw kind.

Waarom bij kinderopvang de Flintstones als u woont of werkt in Leidschendam?


De Flintstones kinderopvang vindt u aan de Moezel in het Forepark in Den Haag, dichtbij Leidschendam. Onze opvang is perfect voor u als u werkt of woont in Leidschendam. U bent namelijk slechte 10 min. verwijderd van onze opvang als u in Leidschendam woont of werk. Hierdoor zal uw kind zich ook meer thuis gaan voelen en het is daarnaast ideaal voor als u uw kind voor of na uw werk bij ons wilt brengen. We geven u dagelijks een persoonlijke overdracht van hoe de dag is verlopen en maken graag even een praatje over hoe de dag op de kinderopvang is verlopen. U kunt ervan uitgaan dat uw kind zich veilig en vertrouw zal voelen bij ons. We begrijpen dat ieder kind uniek is, daarom benaderen we ieder kind op een manier die past bij het kind.

De Flintstones kinderopvang nabij Leidschendam 

Interesse gekregen in De Flintstones kinderopvang nabij Leidschendam? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Kom bijvoorbeeld eens langs voor een rondleiding, zodat u gelijk de gezellige en warme sfeer kunt proeven. We zijn de bereiken via mail: info@deflintstones-kinderopvang.nl of telefonisch via het nummer: 070 3206929