Activiteiten BSO

De Flintstones kinderopvang in Den Haag

De Flintstones kinderopvang in Den Haag is een persoonlijke, betrokken en liefdevolle kinderopvang voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

Bent u op zoek naar een kindgerichte kinderopvang in Den Haag en omstreken? Zoek dan niet verder!

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang de Flintstones in Den Haag. Wij doen hier altijd onze uiterste best voor. Onze eigen kinderen zijn dan ook onze inspiratiebron. 

 

Dagopvang De Flintstones

De Flintstones kinderopvang werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind met leeftijdsgenootjes in een groep verblijven. Er zijn vijf dagopvanggroepen:

  • Dino: Kinderen van 8 weken tot 2 jaar
  • Hoppy: Kinderen van 8 weken tot 2 jaar
  • Gazoo: Kinderen van 8 weken tot 2 jaar
  • Barney: Kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar
  • Bam Bam: Kinderen van minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar

De kinderen doorlopen maximaal twee groepen. Zij starten in de babygroep en vanaf twee jaar stromen de kinderen door naar de peutergroep. Wij werken met vaste leidsters op de groepen en ieder kind krijgt een eigen mentor. De mentor is een vast gezicht van de groep die uw kind observeert en de voortgang in de gaten houdt.  ​Zij is tevens voor u het aanspreekpunt op de groep.  ​Wij zijn een kleinschalige kinderopvang en hierdoor is de overgang naar een nieuwe groep niet groot voor uw kind.

Met uw mentor heeft u de mogelijkheid om ieder jaar een gesprek te voeren over de ontwikkeling van uw kind. Per jaar vult de mentor ook een observatielijst in over uw kind. Zo houden we zicht op de ontwikkeling met u samen. Tijdens de persoonlijke overdrachten kan u ook altijd vragen om advies over de opvoeding en ontwikkeling. Mocht u nog meer begeleiding willen dan kan u ook onze pedagogisch coach vragen voor opvoedadvies. We vinden het bij De Flintstones kinderopvang essentieel om met u samen te werken en te kijken naar uw kind. 

Themagericht werken

Bij De Flintstones kinderopvang werken we iedere dag themagericht. Een thema duurt minimaal vier weken en maximaal acht weken. Ieder thema worden er cognitieve, creatieve en lichamelijke activiteiten gedaan. Op deze manier komt het kind erachter welke interesses het kind heeft. Lees hier meer over de activiteiten voor de kinderen bij Kinderopvang de Flintstones in Den Haag.

Inschrijven

U kunt zich online inschrijven voor onze dagopvang of eerst een rondleiding aanvragen. Schrijf u  vandaag nog in bij De Flintstones kinderopvang in Den Haag!