070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Wat kost kinderopvang? 

Veel mensen vragen zich af wat kinderopvang precies kost. Kinderopvang heeft een duur imago, wat helemaal niet terecht is. In dit artikel leest u hoe de kosten van kinderopvang zijn opgebouwd, hoeveel hiervan u mogelijk vergoed krijgt en hoe kinderopvangtoeslag werkt. Na het lezen van dit artikel weet u precies wat kinderopvang kost. Lees snel verder! 

De kosten van kinderopvang in Nederland 

Per situatie verschillen de kosten van kinderopvang. Gemiddeld liggen de kosten voor kinderopvang in Nederland tussen de €6 en de €9 per uur. De meeste ouders komen echter in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, waardoor de kosten flink gedrukt worden. 

Waarom deze kosten? 

Veel ouders hebben al hoge kosten door het krijgen van een kind. Denk hierbij aan luiers, kindermeubelen en speciaal voedsel en kleding. Dan lijken de kosten voor de kinderopvang extra duur. Wij begrijpen dit maar al te goed bij de Flintstones kinderopvang. Toch kunnen u en uw kind enorm veel baat hebben bij een kinderopvang zoals de Flintstones. Niet alleen fungeert een kinderopvang als opvang voor uw kind als u aan het werk bent of andere belangrijke dingen aan het doen bent, maar uw kind wordt opgevangen door pedagogische medewerkers die precies weten hoe ze met uw kind moeten omgaan en hoe ze het best de ontwikkeling van uw kind kunnen optimaliseren. Ze zullen op een positieve manier de motorische, sociale, cognitieve ontwikkeling stimuleren. Daarnaast zal de taalontwikkeling op de kinderopvang ook worden geoptimaliseerd doordat onze pedagogische medewerkers uw kind hier mee in aanraking mee brengen door bijvoorbeeld woordenspelletjes of raadsels. Wij bij Flintstones pakken de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van uw kind voor een deel voor ons op en laten u met een gerust hart werken. 

De tarieven van Flintstones Kinderopvang 

Bij Flintstones Kinderopvang hebben we verschillende uurtarieven voor verschillende groepen. Zo hebben we de peutergroep voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar en de babygroep van 0 tot 2 jaar. Daarbuiten gelden er andere tarieven voor de buitenschoolse opvang en flexibele kinderopvang. In 2021 zijn de uurtarieven voor de verschillende opvangmogelijkheden als volgt: 

Buitenschoolse Opvang: € 7,95 

Peutergroep: € 8,57 

Babygroep: € 8,72 

Flexibele kinderopvang: € 9,50 

Kinderopvangtoeslag 

Wanneer één of meerdere van uw kinderen naar de kinderopvang gaan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Dit is bedoeld om u te helpen te bekostigen om uw kinderen naar de opvang te laten gaan, terwijl u gaat werken of andere belangrijke dingen gaat doen. Alle tarieven van Flintstones Kinderopvang vallen binnen de maximale prijs per uur voor kinderopvangtoeslag. 

Wat wordt er vergoed door de kinderopvangtoeslag?

Een groot gedeelte van de kinderopvang wordt een groot gedeelte van de kosten gedekt. Deze vergoeding is voor 2021 als volgt:

Het maximale uurtarief dat u vergoed krijgt is €8,46 voor een kinderdagverblijf. Voor een buitenschoolse opvang is dit €7,27 en voor een gastouderverblijf is dit bedrag €6,49.

Het aantal gewerkte contracturen van de partner die het minste werkt heeft invloed op het aantal uren dat u vergoed krijgt. U heeft recht op kinderopvangtoeslag voor 140% van de werkuren van deze partner. Hierbij geldt een maximum van 230 uren per maand per kind.  

De hoogte van u eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en het aantal kinderen die u naar de kinderopvang brengt. 

Kinderopvang bij Flintstones Kinderopvang 

Bij Flintstones Kinderopvang staat plezier en ontwikkeling centraal. Wij hanteren de pedagogische visie ‘volgend werken’, waarbij we de ontwikkeling van een kind nauwlettend in de gaten houden. Verder volgens we iedere dag een vast dagritme, zodat de kinderen structuur hebben en rust en veiligheid ervaren. Iedere dag worden er meerdere activiteiten gehouden die de creativiteit, cognitieve en lichamelijke ontwikkeling bevorderen. Als het weer het toelaat gaan we meerdere keren per dag met de kinderen buitenspelen op ons plein met veilige speeltoestellen. Wilt u meer te weten komen over onze pedagogische visie of heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Ben u geïnteresseerd in een rondleiding of wilt u uw kind aanmelden? Dan kan hier en hopelijk zien wij u en uw kind snel bij de Flintstones kinderopvang. 

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones