070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Wanneer moet ik kinderopvang regelen? 

Wordt u binnenkort vader of moeder van een kind? Dan weet u inmiddels vast wel dat daar een hoop bij komt kijken. Er moeten veel dingen geregeld worden, waar u van te voren wellicht helemaal niet over na had gedacht. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over kinderopvang? Dit kunt u namelijk het best op tijd regelen! Lees hier wanneer u uw kinderopvang geregeld moet hebben en waarom.  

Wanneer regel ik mijn kinderopvang?  

Het lijkt nu misschien nog ver weg, maar voor u het weet heeft u uw kind voor het eerst in de armen. Als u op dit moment zwanger bent, is het aan te raden om tenminste in de derde of vierde maand van uw zwangerschap op zoek te gaan naar een geschikte kinderopvang. Dit is inderdaad best vroeg. Maar er moeten ook een aantal zaken geregeld worden. Door dit ver van tevoren te doen, heeft u alle tijd en krijgt u ook rust. De keuze voor een goede kinderopvang is erg belangrijk en kost tijd.  

Daarnaast kan een kinderopvang het erg druk hebben of al vol zitten. Sommige kinderdagverblijven werken daarom met een wachtlijst. Het zou natuurlijk zonde zijn als u niet terecht kunt bij de kinderopvang van uw keuze.  

Een belangrijke keuze  

De juiste kinderopvang vinden voor uw kind is erg belangrijk. U moet uw kind uiteindelijk comfortabel kunnen achterlaten in de handen van een ander. Hierom raden wij dan ook ten zeerste aan om eerst een rondleiding te doen bij de kinderopvang. Op deze manier kunt u goed de sfeer proeven. U kunt zien hoe de groepen zijn ingedeeld, hoe de kinderopvang eruit ziet en de leidsters ontmoeten. U kunt hen alles vragen tijdens de rondleiding. Zo krijgt u duidelijk of de kinderopvang en de manier van werken bij uw opvoeding past. Het is heel belangrijk om hier een goed gevoel bij te hebben, u moet u kind immers met een gerust hart naar de opvang kunnen brengen.  

De keuze gemaakt?  

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan vult u bij de kinderopvang eenmalig een inschrijfformulier in. Hierdoor krijgen zij beschikking tot al uw gegevens. Verder kunt u uw wensen doorgeven qua dagen. De kinderopvang kijkt dan naar de mogelijkheden en neemt contact met u op. Zij adviseren u welke opvang past voor u en de opvang zelf.  

Kort samenvattend kunt u dus het best op tijd beginnen met het zoeken van de juiste kinderopvang. Doe dit tenminste in de derde of vierde maand van de zwangerschap. Eerder kan natuurlijk altijd, maar tot dan heeft u in ieder geval genoeg tijd.  

Kinderopvang bij de Flintstones Den Haag 

Bij de Flintstones Kinderopvang kunt u uw kinderen met een goed gevoel achterlaten. Wij zijn een erg betrokken, persoonlijke en liefdevolle kinderopvang. Ons doel is dat kinderen zich prettig en thuis voelen en een plek hebben waar ze zich volop kunnen ontwikkelen. Nieuwsgierig? Vraag een rondleiding aan, of schrijf u in!  

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones