070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

 

Het team van De Flintstones kinderopvang

Het team

Werken vanuit liefde

Het team binnen De Flintstones bestaat uit enthousiaste, betrokken en diverse dames, die van hun passie hun werk hebben gemaakt.
Het team bestaat op dit moment uit ongeveer 20 dames. Alle dames zijn pedagogisch opgeleid (met minimaal MBOniveau 3). Ook niveau 4 en een HBO-achtergrond komt voor. Wij werken op basis van een professioneel en pedagogisch beleid en vinden het heel belangrijk dat kinderen hier gezien worden.
Dat ze liefde ontvangen, zodat ze op een ontspannen manier mogen groeien en spelenderwijs leren.

De medewerkers begeleiden, stimuleren en observeren de kinderen in hun eigen ontwikkeling.  Elk kind heeft een eigen manier en al zijn er richtlijnen, kindvolgend werken is waar we naar streven. Een kind wat innerlijk niet klaar is voor zindelijkheid, zal dit ook niet kunnen. Ook al zou het passend zijn voor zijn leeftijd. Wanneer je kindgericht werkt en kijkt waar de aandacht ligt, deze op de juiste momenten benadrukt en stimuleert, wordt een kind uitgedaagd tot iets nieuws en kan het leren. De medewerkers zijn er om kinderen themagerichte activiteiten aan te bieden, maar ook om in hun rol de voorbeeldfunctie uit te dragen op sociaal-emotioneel vlak. Een kind onverdeelde aandacht geven en luisteren naar zijn verhaal geeft het kind een gevoel van er mogen zijn. 

De medewerkers streven ernaar een leef- en ervaringswereld te creëren waarin de ontwikkeling van het individuele kind centraal staat.
Kortom; kijken naar het kind en hoe het de wereld om zich heen ervaart. Anderzijds wordt er aandacht besteed aan het samen leven en samen spelen in groepsverband. Uitgangspunten voor de kinderen hierin zijn de emotionele veiligheid, zelfvertrouwen krijgen, emotioneel vrij zijn en nieuwsgierig kijken naar de wereld om hen heen. Wij ervaren door te werken in leeftijdsgerichte groepen dat we de kinderen in hun ontwikkelingsfase kunnen laten zijn wie ze zijn en spelenderwijs hen iets kunnen aanleren.

Het doel van De Flintstones kinderopvang is dat alle kinderen zich prettig en veilig voelen binnen onze kinderopvang zodat zij zich voluit durven te ontwikkelen en leren. Wij willen naast de band met de kinderen ook een fijne band met de ouders aangaan.
U bent tenslotte ervaringsdeskundige van uw eigen kind. Wij vinden het van belang dat uw kind onze opvang als een tweede thuis mag ervaren!

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones