070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Wat is BSO (buitenschoolse opvang)? 

"Wat is BSO eigenlijk?" De betekenis van de naam: 'buitenschoolse opvang' zegt het eigenlijk al. Het is een opvang voor kinderen na dat ze naar school zijn geweest.  De buitenschoolse opvang, ook wel 'BSO' genoemd is bestemd voor kids tussen de 4 en 13 jaar oud. Dit is de gemiddelde leeftijd van kids van groep 1 tot groep 8 die op de basisschool zitten. Het voordeel van de buitenschoolse opvang is dat uw kinderen ook in de vakantiedagen naar de buitenschoolse opvang kunnen worden gebracht.  

Hoe ziet een BSO eruit voor uw kind? 

Een buitenschoolse opvang staat bij de Flintstones volledig in het teken van de ontspanning van uw kind. Bij de buitenschoolse opvang van de Flintstones zijn er drie leeftijdsgroepen waar uw kind terecht kan. Dit zijn: 

Omdat uw kind op school al genoeg leert, staat de opvang in het teken van ontspanning. Bij de buitenschoolse opvang beginnen wij met het 'fruitmoment'. Vervolgens mogen de kids lekker zelf bepalen wat ze gaan doen. Er is ten allen tijden begeleiding aanwezig bij onze buitenschoolse opvang. Mocht uw kind behoefte hebben aan begeleiding met huiswerk? Onze professionele begeleiders van de Flintstones staan altijd klaar om uw kind te helpen. 

Buitenschoolse opvang: spelenderwijs leren 

Bij de Flintstones stimuleren wij vrij spelen, maar organiseren wij ook themagerichte activiteiten. Wij organiseren activiteiten om de sociale vaardigheden van uw kind te stimuleren. Deze activiteiten zijn leeftijdsgericht en bedoeld voor ontspanning, gezelligheid en plezier! He Wij kiezen bewust voor twee groepen kids, zodat uw kind leert spelen met verschillende leeftijden. Bij de Flintstones proberen wij 'het thuisgevoel' zo goed mogelijk na te bootsen. Ontwikkeling van de sociale vaardigheden van uw kind staat bij ons hoog in het vaandel.  

Wet kinderopvang 

Sinds 2007 is het voor basisscholen verplicht een buitenschoolse opvang aan te bieden.  Onze buitenschoolse opvang voldoet aan de kwaliteitseisen die zijn vastgesteld in de "Wet kinderopvang". Dit zijn de kwaliteitseisen waar de buitenschoolse opvang in Den Haag van de Flintstones aan voldoet: 

Enthousiast geworden over onze buitenschoolse opvang? Wij nemen graag voor u de tijd om te vertellen waar de Flintstones voor staat. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een rondleiding aan! 

Contact opnemen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones