070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Traktatie kinderopvang? 

Een traktatie voor een kinderopvang of traktatie op school geven is tegenwoordig nog niet zo gemakkelijk. Uiteraard moet het lekker zijn voor de kindjes, maar er zijn steeds meer scholen en kinderdagverblijven die een traktatiebeleid voeren. Dit traktatiebeleid betreft regels waar er nagedacht moet worden over het geven van een gezonde traktatie. De Flintstones kinderopvang geeft je leuke tips hoe jij jouw traktatie voor op de kinderopvang gezond en aantrekkelijk voor de kindjes kunt maken. Lees gauw verder! 

Wat is een traktatiebeleid? 

Voordat we tips geven over welke snacks gezond zijn om als traktatie op de kinderopvang te geven is het belangrijk te weten wat het traktatiebeleid is dat wij hanteren. Een traktatiebeleid is het invoeren van gezonde snacks om te voorkomen dat de kindjes onnodige suikers en snoepgoed binnenkrijgen. Omdat kindjes steeds sneller op jongere leeftijd overgewicht krijgen, willen wij van De Flintstones hier bewust mee omgaan. Uiteraard is het ook niet zo dat wij snoepgoed of dergelijke verbieden, maar wij willen hier bewust mee omgaan. Voor vragen over ons traktatiebeleid kun je altijd contact met ons opnemen.  

Tips voor een gezonde traktatie voor de kinderopvang 

Als ouder is het leuk een feestelijke traktatie te kunnen weggeven in naam van jouw kind. Wij begrijpen bij de Flintstones als geen ander dat je een drukke agenda hebt en niet tijd hebt om uren in de keuken te staan. Daarom kun je heel gemakkelijk van bestaande producten zoals; fruit en groente een feestelijke traktatie maken. Ook de versiering en verpakken kan al wonderen doen voor het uiterlijk van je traktatie.  

Soepstengels met vingerpopjes 

Voordelig en ook nog eens leuk. Met soepstengels kun je al behoorlijk veel creatieve ideeën toepassen. Maak er bijvoorbeeld een leuke toverstaf van met glitter kleurstof of koop vrolijke vingerpoppetjes die je vervolgens op de soepstengels plaatst. 

power

Vrolijke dieren met rijstwafels 

Rijstwafels dienen als perfecte basis voor het maken van een traktatie voor de kinderopvang. Maak hier bijvoorbeeld een konijn van of een ander leuk dier, om de rijstwafel op te fleuren.  

Appels en knijpzakjes 

Ook met appels heb je al een perfecte basis om er een leuke traktatie voor de kinderopvang van te maken. Bind bijvoorbeeld een lint om de appels en knutsel hier vervolgens ogen op. Zo maak je een stoere 'ninja-turtle appel.' Fruit knijpzakjes zijn ook leuk om weg te geven als traktatie. Maak het persoonlijk door er een lint om het knijpzakje te doen. Voeg hier een kaartje bij met daarop de naam van het kind uit je klas of de kinderopvang.  

food

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones