070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney 070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo 070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kinderopvang nodig in Pijnacker?

content

Kinderdagverblijf 'De Flintstones' in omgeving Pijnacker, waar uw kind zicht thuis voelt!

Als ouders wilt u natuurlijk de beste kinderopvang voor uw kind! Dat uw kind zich prettig voelt in een veilige omgeving en waar het zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Wij weten dat, omdat we zelf ook trotse ouders zijn zoals u dat bent. Het kind krijgt de aandacht die het verdient!

“Alles kan flexibel. In dagdelen, om de week, incidenteel, laat ons uw opvangwens weten en wij passen de opvang er op aan.”

 

Kinderopvang afgestemd op de kleine ontdekkers...

Kinderen zijn kleine ontdekkers. Ze ravotten, ontwikkelen, groeien en spelen. En dat kan allemaal in de veilige omgeving waar uw kind zich thuis zal voelen. Ze kunnen gebruik maken van prachtig samengestelde speelruimtes, maar komen uiteraard ook buiten.

Door het hele jaar worden er activiteiten samengesteld voor de kinderen. Er wordt hierin rekening gehouden met de ontwikkelingsfase van de kinderen. De Flintstones werkt met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Alleen het beste voor uw kind. Benieuwd naar deze veilige tweede thuis voor uw kind? Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen

 

Kinderdagverblijf voor kinderen tot 13 jaar

Is uw kind jonger dan 4 jaar? Dan biedt De Flintstones dagopvang voor uw kind. Wilt u meer weten over de invulling van de dagopvang en de tijden? Kijk bij de dagopvang

Uw kind is tussen de 4 jaar en de 13 jaar oud? Voor deze kinderen is er buitenschoolse opvang en alle ochtenden van de week bieden wij ook voorschoolse opvang aan voor uw kind. Hoe werkt de buitenschoolse opvang bij de Flintstones? Tot hoe laat kunnen ze bij de buitenschoolse opvang terecht? Antwoorden op de vragen en nog meer informatie vindt u bij de buitenschoolse opvang van de Flintstones.

 

Vakantieopvang nodig in Pijnacker?

Vakantie, wat zijn de kinderen er blij mee! Even geen school, maar voor ouders is het soms een groot probleem. Daarom denken wij graag met u mee. Tijden de vakanties is uw kind van harte welkom bij ons.

 

Het beste voor uw kind, dat willen wij en dat wilt u toch ook?

Kinderdagverblijf de Flintstones, waar uw kind zich kan uitleven en ontwikkelen. Neem een kijkje bij ons en vraag een rondleiding aan, omdat u het dan zelf kunt ervaren!

Direct inschrijven   Rondleiding Aanvragen

Wij heten u en uw kind natuurlijk van harte welkom in ons kinderdagverblijf in Den Haag, omgeving Pijnacker (Forepark)

Marion Beaujean & Juliet van Renssen

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones