070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

De Flintstones kinderopvang Ypenburg

Goede kinderopvang bij Ypenburg

Op zoek naar een kinderopvang bij Ypenburg? Kom dan gerust eens langs bij kinderopvang de Flintstones. Als u zoekt naar een flexibele kinderopvang, in plaats van een reguliere opvang, is kinderopvang de Flintstones een juiste partner. Als ouder zijnde kan het voorkomen dat je soms werkt met een onregelmatig werkrooster, wij begrijpen dat maar al te goed. Wij helpen u hier dan ook graag mee. Meer weten over onze kinderopvang bij Ypenburg? Lees dan verder of kom gezellig bij ons langs bij Ypenburg. 

Werken met thema’s bij Kinderopvang de Flintstones

Bij onze kinderopvang bij Ypenburg werken we elke dag met thema’s. Één thema duurt ongeveer tussen de 4 tot 8 weken. De bedoeling van deze thema’s is om de kinderen cognitief, creatief maar ook lichamelijk te stimuleren. Dit zorgt voor een fijne leeromgeving voor uw kind, omdat kinderen op deze manier erachter kunnen komen welke interesse hij of zij heeft. Meer weten over de activiteiten die de Flintstones kinderopvang bij Ypenburg doen? Lees hier meer over de activiteiten.

Kinderopvang bij Ypenburg

Leeftijdsgroepen bij Kinderopvang bij Ypenburg

Bij onze kinderopvang bij Ypenburg vinden we het belangrijk dat kinderen in contact komen met hun leeftijdsgenootjes. Om deze reden hebben wij meerdere leeftijdsgroepen opgesteld:

Wij werken voor elke dagopvanggroep met vaste medewerkers. Wij willen namelijk werken met een huishoudelijke sfeer en huishoudelijke identiteit. Hierdoor wordt de overgang van groepen niet zo groot voor uw kind. Wanneer uw kind overgaat naar een andere groep, zullen er eerst wenmomenten plaatsvinden, zodat uw kind goed kan wennen aan de nieuwe groep, leidster en natuurlijk de andere kindjes.

Kosten kinderopvang bij Ypenburg

Bij onze kinderopvang bij Ypenburg werken mij met uurtarieven. Deze uurtarieven zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijden en luiers. Als ouderzijnde is het een mogelijkheid om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen. Om het voor zowel u als voor onszelf zo makkelijk mogelijk te maken, zal deze facturatie verlopen via automatische incasso. Meer weten? Lees dan hier meer over onze tarieven.

Langskomen of aanmelden bij onze kinderopvang bij Ypenburg

Aanmelden kan heel makkelijk via de onderstaande knop en vervolgens door het formulier in te vullen. Zodra u het formulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij adviseren wel om voor het aanmelden eens gezellig langs te komen voor een rondleiding bij kinderopvang de Flintstones bij Ypenburg. Zo kunt u zelf de sfeer ervaren en kennismaken met kinderopvang de Flintstones. Een goede kinderopvang vinden voor uw kind is niet niks, daarom organiseren wij wekelijks onze rondleidingen om te kijken of er een klik is. Klik op de onderstaande button om een rondleiding aan te vragen.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones