070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kinderopvang Voorburg 

Bent u op zoek naar een kinderopvang dichtbij Voorburg? Dan is kinderopvang de Flintstones perfect voor u. Bij onze kinderopvang hoeft uw kind zich nooit te vervelen, er is altijd genoeg te doen. We vinden het belangrijk dat uw kind zich goed ontwikkelt en het naar zijn zin heeft. Spelen in de ontwikkelingstuin, in de open keuken of in het knutselatelier. Het is allemaal mogelijk.  

De opvang die past bij uw situatie

Bij onze kinderopvang kunt u terecht voor de opvang die u wenst. Uw kind kan bij ons terecht voor de dagopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang. Heeft uw kind vakantie van school? Ook voor vakantieopvang kunt u bij ons terecht.  

Dagopvang  

Bij onze dagopvang dichtbij Voorburg verblijft uw kind op een groep met leeftijdsgenoten. Momenteel hebben we 5 verschillende groepen: 

3 babygroepen 

2 peutergroepen 

We werken met vaste medewerkers op de groep, dat betekent dat het uw kind niet telkens een ander gezicht te zien krijgt.  

Kinderopvang Voorburg

Buitenschoolse opvang  

Vanaf het moment dat de school uit is, kan uw kind bij ons terecht in de buitenschoolse opvang nabij Voorburg. De kinderen die we opvangen hebben een leeftijd tussen de 4 en 13 jaar oud. Hier kunnen ze met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd spelen. Ons doel is om het gevoel van thuis te creëren voor uw kind. Er is dan ook genoeg te doen voor de kinderen, zoals knutselen in het atelier, buiten spelen in de ontwikkelingstuin en koken in de open keuken. We bieden veel opties, zodat er altijd wat te doen is.  

Voorschoolse opvang 

Vanaf 07:00 uur kan uw kind bij ons terecht voor de voorschoolse opvang, slechts 10 min. van Voorburg. Onze voorschoolse opvang is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Met ons eigen vervoer brengen we uw kind naar school, we hebben Flintstones bussen en een auto. Ideaal voor als u al vroeg moet beginnen op uw werk, wij zorgen ervoor dat uw kind veilig en op tijd op school komt.  

Vakantieopvang 

Heeft uw kind vakantie van school? Ook dan kan uw kind bij ons terecht. We zijn namelijk dagelijks geopend. Dit geldt echter niet voor feestdagen. Tijdens de vakantie zorgen we dat er altijd wat te doen is voor de kinderen. We organiseren leuke activiteiten zoals creatieve workshops, maar ook gaan we op uitje. Dit organiseren wij zelf, dus hier hoeft u niet voor te betalen. De vakantieopvang dichtbij Voorburg is dus perfect als u gewoon moet werken tijdens de schoolvakanties van uw kind.  

Waarom bij kinderopvang de Flintstones? 

De Flintstones kinderopvang is gevestigd aan de Moezel in het Forepark in Den Haag, dichtbij Voorburg. Werkt of woont u in Voorburg? Dan is onze opvang perfect voor u. Zowel met de auto als met de fiets bent u ongeveer 10 min. verwijderd van de opvang. Ideaal voor als u uw kind voor werk of na werk bij ons wilt brengen. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat uw kind zich vertrouwd en veilig zal voelen bij ons. Dagelijks geven we u een persoonlijke overdracht van hoe de dag is verlopen en maken we even een praatje. Ieder kind is uniek en we benaderen ieder kind ook op een manier die bij het kind past.  

De Flintstones kinderopvang nabij Voorburg 

Interesse gekregen in De Flintstones kinderopvang nabij Voorburg? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs, dan geven we u een rondleiding en proeft u meteen de huiselijk een warme sfeer. We zijn de bereiken via mail: info@deflintstones-kinderopvang.nl of telefonisch via het nummer: 070 3206929.  

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones