070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney 070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo 070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kinderopvang Pijnacker

Flexibele kinderopvang in Pijnacker

Bent u op zoek naar een kinderopvang nabij Pijnacker? Dan bent u bij kinderopvang de Flintstones aan het juiste adres. Onze kinderopvang is erg flexibel, wat ons uniek maakt. Vooral wanneer u een onregelmatig rooster heeft op het werk, is het lastig om uw kind in een reguliere opvang te laten plaatsen. Onze kinderopvang kan dan een uitkomst bieden, omdat wij alleen rekening houden met de groepsgrootte van die dag. Wij houden van een persoonlijke, betrokken en liefdevolle kinderopvang waar uw kind het naar haar of zijn zin kan hebben. Wij willen dat uw kind zich bij ons thuis voelt en doen er alles aan om dit ook te verwezenlijken. Hoe? Door onze eigen kinderen als inspiratiebron te nemen. Wilt u meer weten over de Kinderopvang in Pijnacker? Neem dan contact met ons op.

Kinderopvang Pijnacker met leeftijdsgroepenbuiten spelen

Bij kinderopvang de Flintstones werken we met leeftijdsgroepen, ook wel horizontale groepen genoemd. Dit doen we, zodat uw kind samen met leeftijdsgenoten in een groep op de kinderopvang verblijft. We hanteren in totaal 5 leeftijdsgroepen:

Inschrijven voor kinderopvang bij Pijnacker

We zijn een flexibele kinderopvang, maar hebben veel kinderen die op meerdere dagen in de week bij ons op de opvang komen. Wilt u zich ook inschrijven voor onze kinderopvang in Pijnacker? Klik dan op de button hieronder. Wanneer wij uw inschrijven hebben ontvangen, zoeken wij zo snel mogelijk contact. Wel is het verstandig om eerst langs te komen voor u zich inschrijft. Op die manier kunt u eerst ervaren hoe de sfeer bij ons is, hoe de groepen zijn, wie onze leidster zijn op de kinderopvang en kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Direct inschrijven

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones