070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kinderopvang Nootdorp     

Op zoek naar een kinderopvang in omgeving Nootdorp? De Flintstones Kinderopvang in Den Haag is binnen 3.5 kilometer te bereiken vanuit Nootdorp. Met de fiets is onze kinderopvang slechts binnen 10 minuten bereikbaar. Of u nou op zoek bent naar een BSO, dagopvang of voorschoolse opvang, De Flintstones Kinderopvang biedt verschillende mogelijkheden voor kinderopvang. Wij staan bekend om het geven van persoonlijke aandacht aan uw kind, de ontwikkeling en het spelenderwijs leren staan bij ons dan ook voorop.  

Voorschoolse kinderopvang Nootdorp 

Moet u s 'ochtends vroeg uit bed om op uw werk te zijn? Onze voorschoolse opvang is iedere werkdag vanaf 07:00 geopend. Bent u werkend of wonend in de omgeving van Nootdorp? Binnen 10 minuten fietst of rijdt u vanaf Nootdorp naar onze kinderopvang in Den Haag. Kinderen van 4 tot en met 13 jaar kunnen bij ons terecht voor voorschoolse opvang. Wij zorgen er dan ook voor dat uw kind ten alle tijden veilig en op tijd aankomt bij zijn of haar school!  

Op zoek naar dagopvang in de omgeving van Nootdorp? 

Ook voor dagopvang in de omgeving van Nootdorp kunt u met uw kind bij ons terecht. Bij De Flintstones Kinderopvang werken wij met verschillende groepen. Wij stimuleren het werken met groepen omdat kinderen zo met leeftijdsgenoten in aanraking komen om makkelijker vriendjes te maken. Wij hebben 5 leeftijdsgroepen waarvan 3 babygroepen en 3 peutergroepen. Dit zijn de groepen: 

Kinderopvang Nootdrop

Buitenschoolse opvang Leidschendam  

Ten slotte kan uw kind ook terecht voor buitenschoolse opvang in Den Haag bij De Flintstones Kinderopvang in omgeving Nootdorp. Voor buitenschoolse opvang vangen wij net zoals bij voorschoolse opvang kindjes op tussen de 4 en 13 jaar oud. Ook hier vinden wij het belangrijk dat de kindjes met leeftijdsgenoten spelen. Het spelend leren en ontwikkelen staat bij hoog in het vaandel. Ieder kind wordt bij ons gehoord en wij luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van uw kind.  

Rondleiding aanvragen?

Enthousiast geworden? Druk op onderstaande knop om een rondleiding voor onze kinderopvang in omgeving Nootdorp aan te vragen.

Lees meer

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones