070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kinderopvang Leidschendam 

De Flintstones kinderopvang is perfect voor u als u op zoek bent naar een kinderopvang dichtbij Leidschendam. Of u nu op zoek bent naar een buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang of dagopvang, bij de Flintstones kinderopvang kunt voor alles terecht. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich ontwikkelen en zich nooit vervelen. Bij ons is er dan ook genoeg te doen, zoals spelen in de ontwikkelingstuin, knutselen in het knutselatelier en koken in de open tuin.  

De opvang die u wenst 

U kunt bij ons dus terecht voor de opvang die u wenst. Naast buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en dagopvang, kan uw kind ook bij ons terecht tijdens de schoolvakantie. We zijn, met uitzondering van de feestdagen, dagelijks geopend.  

Kinderopvang Leidschendam

Dagopvang  

Bij de dagopvang werken we met verschillende leeftijdsgroepen, zo kan uw kind met leeftijdsgenoten uit dezelfde groep spelen. Momenteel hebben we 5 groepen, 3 babygroepen en 2 peutergroepen. 

Buitenschoolse opvang  

Is uw kind vrij van school? Dan kan u kind terecht in onze buitenschoolse opvang nabij Leidschendam. We vangen kinderen op tussen de 4 en 13 jaar. Uw kind kan met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd spelen. We vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en we doen er dan ook alles aan om dat thuisgevoel te creëren. Bij onze buitenschoolse opvang hoeft uw kind zich nooit te vervelen, er is genoeg te doen. De kinderen kunnen knutselen in het knutselatelier, koken in de open keuken en buiten spelen in de ontwikkelingstuin. Er is altijd wat te doen! 

Voorschoolse opvang 

Onze voorschoolse opvang is ideaal voor ouders die al vroeg op hun werk moeten zijn. Vanaf 07:00 uur kan uw kind bij ons terecht. Werkt of woont u in Leidschendam? Binnen ongeveer 10 min. met de fiets of met de auto, bent u vanaf Leidschendam bij ons. We ontvangen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Wij zorgen ervoor dat uw kind veilig en op tijd op school komt. Dit maken we extra leuk voor de kinderen met ons Flintstones auto en bussen.  

Vakantieopvang 

Ook tijdens de schoolvakanties kan uw kind bij ons terecht. We zijn dagelijks geopend, met uitzondering van de feestdagen. Tijdens de vakantie is er altijd wat te doen voor de kinderen, want we organiseren leuke activiteiten en creatieve workshops. Ook gaan we meerdere dagen op uitje. Hiervoor hoeft u niet te betalen, want we organiseren dit zelf. Zo zorgen we ervoor dat uw kind zich nooit hoeft te vervelen en geniet van zijn of haar vakantie. De vakantieopvang dichtbij Leidschendam is dus perfect als u zelf geen vrij hebt tijdens de schoolvakanties van uw kind.  

Waarom bij kinderopvang de Flintstones? 

De Flintstones kinderopvang vindt u aan de Moezel in het Forepark in Den Haag, dichtbij Leidschendam. Onze opvang is perfect voor u als u werkt of woont in Leidschendam. U bent namelijk slechte 10 min. Verwijderd van onze opvang. Ideaal voor als u uw kind voor of na uw werk bij ons wilt brengen. We geven u dagelijks een persoonlijke overdracht van hoe de dag is verlopen en maken graag even een praatje. U kunt ervan uitgaan dat uw kind zich veilig en vertrouw zal voelen bij ons. We begrijpen dat ieder kind uniek is, daarom benaderen we ieder kind op een manier die past bij het kind. 

De Flintstones kinderopvang nabij Leidschendam 

Interesse gekregen in De Flintstones kinderopvang nabij Leidschendam? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Kom bijvoorbeeld eens langs voor een rondleiding, zodat u gelijk de gezellige en warme sfeer kunt proeven. We zijn de bereiken via mail: info@deflintstones-kinderopvang.nl of telefonisch via het nummer: 070 3206929

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones