070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Crèche in Den Haag | De Flintstones Kinderopvang

Op zoek naar een crèche in Den Haag? Bij De Flintstones Kinderopvang bent u meer dan welkom. Bij ons krijgen uw kinderen de tijd en ruimte om te spelen en te vermaken en worden uw kinderen ondersteund zich te blijven ontwikkelen door pedagogisch getrainde leidsters. En dat met een lach op het gezicht!  

Hoe werken wij in onze crèche in Den Haag?

Onze crèche in Den Haag werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind met leeftijdsgenootjes in een groep verblijven. Er zijn vijf dagopvanggroepen:

De kinderen doorlopen maximaal twee groepen. Zij starten in de babygroep en vanaf twee jaar stromen de kinderen door naar de peutergroep. Wij werken met vaste leidsters op de groepen en ieder kind krijgt een eigen mentor. De mentor is een vast gezicht van de groep die uw kind observeert en de voortgang in de gaten houdt.  Zij is tevens voor u het aanspreekpunt op de groep.  Wij zijn een kleinschalige crèche en hierdoor is de overgang naar een nieuwe groep niet groot voor uw kind.

Met uw mentor heeft u de mogelijkheid om ieder jaar een gesprek te voeren over de ontwikkeling van uw kind. Per jaar vult de mentor ook een observatielijst in over uw kind. Zo houden we zicht op de ontwikkeling met u samen. Tijdens de persoonlijke overdrachten kan u ook altijd vragen om advies over de opvoeding en ontwikkeling. Mocht u nog meer begeleiding willen dan kan u ook onze pedagogisch coach vragen voor opvoedadvies. We vinden het bij De Flintstones kinderopvang essentieel om met u samen te werken en te kijken naar uw kind.

Waarom kiezen voor crèche De Flintstones?

Ieder kind is uniek en zo benaderen we ook ieder kind bij ons in de crèche in Den Haag.
We denken met u mee over de ontwikkeling en stimuleren de ontwikkeling al spelenderwijs en door middel van themagerichte activiteiten.

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich veilig en vertrouwd bij ons voelt en dat de opvang een tweede thuis is!
De leidsters geven u iedere dag een persoonlijke overdracht over hoe de dag verlopen is op de opvang en maken vaak met u een praatje.

Wij werken in onze crèche De Flintstones in Den Haag, themagericht en bieden iedere dag uitdagende activiteiten aan.
Hierbij stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling en leren we hen sociale vaardigheden aan.

Wij vinden het belangrijk dat onze leidsters kundig kunnen handelen en goed kunnen signaleren waar ze een kind ondersteuning nodig heeft of andere begeleiding ter ontwikkeling. Hierdoor investeren we in pedagogische trainingen, EHBO en BHV. Alle leidsters in onze crèche in Den Haag hebben minimaal een niveau 3 opleiding. Daarnaast hebben wij op de maandag, dinsdag en donderdag een pedagogisch coach in dienst. Zij coacht en adviseert de leidsters. U als ouder kan haar ook altijd om advies vragen bij vragen of problemen in de opvoeding. 

Onze crèche heeft één vestiging, gelokaliseerd in Den Haag. Hierdoor hebben wij korte lijntjes en kan het management u gauw van dienst zijn. Door de kleinschaligheid van onze crèche in Den Haag kennen onze leidsters en kinderen elkaar goed en wordt er snel een vertrouwensband opgebouwd.

Het management streeft ernaar om zo snel mogelijk uw mail of telefoon te beantwoorden.

Rondleiding bij de leukste crèche van Den Haag

Een juiste crèche kiezen is erg belangrijk voor het plezier en de ontwikkeling van uw kind(eren). U wilt dan ook dat uw kind bij de leukste crèche van Den Haag terecht komt. Wij begrijpen dit en wij vinden het ook belangrijk dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Daarbij heeft u vast ook veel vragen. Om deze redenen nodigen wij u dan ook graag uit om gezellig kennis te maken. Tijdens deze kennismaking zullen wij u en uw kind een rondleiding geven om zo een juist beeld van onze crèche in Den Haag te krijgen. Vraag nu vrijblijvend uw rondleiding aan!

Lees meer

Contact opnemen met crèche De Flintstones Den Haag

Had u graag meer willen weten over onze crèche in Den Haag? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden uw vragen graag.

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones