070 - 320 69 29

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dag- en buiten-schoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind.

Contact

De Flintstones Kinderopvang
Moezel 14
2491 CT Den Haag
info@deflintstones-kinderopvang.nl

Privacy verklaring: klik hier.

Sitemap

Peutergroepen
Bam Bam & Barney070 - 301 24 32
Babygroepen
Dino, Hoppy & Gazoo070 - 301 24 35
Buitenschoolse
opvang  &
voorschoolse opvang
070 - 301 24 36
Kantoor 070 - 320 69 29

De Flintstones Kinderopvang

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 8 reviews

Kindgerichte activiteiten voor alle leeftijden!

Op de BSO stimuleren wij de kinderen om mee te doen met de themagerichte activiteiten aan de hand van een activiteitenplan, omdat dit goed is voor hun ontwikkeling en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn de activiteiten ook leeftijdsgericht en sluit het aan bij uw kind zijn/haar interesse. Wij verplichten de activiteiten echter niet. Uw kind mag ook ervoor kiezen om bij te komen na een schooldag waarin al veel van hem of haar verwacht wordt.

Themagericht werken

Wij vinden het belangrijk dat een uw kind ook kan kiezen om huiswerk te maken, een boekje in alle rust te kunnen lezen of lekker te gaan spelen in één van onze speelruimtes. Wij streven ernaar het gevoel van thuis zoveel mogelijk hier te laten ervaren! Daarnaast vinden wij bij goed weer buiten spelen van belang en dat kan wanneer het weer het toelaat in onze ontdekkingstuin of verderop in de straat in de voetbalkooi onder begeleiding. Hier worden veel balspellen gedaan en bijvoorbeeld bootcamp.

Vakantieplanning

Behalve op feestdagen zijn wij alle dagen van het jaar geopend dus ook  in de schoolvakanties. Hierdoor kan uw kind ook in de vakanties bij ons terecht van 06:30-18:30.

Wij maken een vakantieplanning die u van tevoren via de mail krijgt toegestuurd. Wij zorgen altijd voor leuke workshops, creatieve activiteiten en gaan vaak meerdere dagen in de vakantie op uitje! Deze uitjes en activiteiten worden verzorgd vanuit ons en hoeft u niets extra's voor te betalen.

Wanneer u alleen incidentele vakantieopvang nodig heeft kan dit ook bij De Flintstones kinderopvang. Mail voor meer informatie hierover naar de: info@deflintstones-kinderopvang.nl.

website babygroep

Inschrijven bij de Flintstones

U kunt uw kind vandaag nog inschrijven bij Kinderopvang de Flintstones via ons inschrijfformulier. Wij raden u aan eerst een rondleiding aan te vragen, zodat u en uw kind eerst de sfeer kunnen proeven van de opvang. 

Direct inschrijven

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang.
Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar De Flintstones voor staat.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

De Flintstones kinderopvang Facebook

 Ouderportaal

 

De Flintstones kinderopvang
Flintstones Den Haag
Kinderopvang de Flintstones